ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Voor u gelezen: Eerste rij-indrukken BMW 225xe en 330e.

13-02-2016

Voor u gelezen: Eerste rij-indrukken BMW 225xe en 330e.

BMW heeft 2 nieuwe plug-in hybrides in het programma; de 225xe en de 330e. ActivLease nam de eerste rij-indrukken op vanuit de media en deelt de ervaringen van deze interessante auto's met u.

BMW verwacht veel van deze nieuwe plug-in hybrides en verkoopt de auto’s als “twee auto’s in één”; Elektrisch rijden voor de dagelijkse woon-werk kilometers en de verbrandingsmotor voor de langere ritten in je vrije tijd, waarbij een uitgebreid actieradius wordt gevraagd.

Tijdens de testroutes blijkt dat deze hybrides volledig elektrisch goed functioneren. Een klein beetje gas geven zorgt niet direct voor het activeren van de benzinemotor, zoals bij oudere hybrides nog wel eens het geval is. Pas bij het vragen van behoorlijk wat vermogen zal de benzinemotor bijspringen. De samenwerking tussen de twee motoren en de regeneratie wordt soepel en onmerkbaar uitgevoerd.

De prestaties en het comfort zijn uitstekend. Alleen hoor je de driecilinder van de 225xe duidelijk bij vol accelereren. De viercilinder van de BMW 330e doet dit duidelijk met meer gemak. Wat tevens punten scoort is dat de elektromotor en de bijbehorende accu’s zodanig zijn ingebouwd dat er geen bagageruimte wordt opgeofferd en dat is een belangrijk punt voor potentiele hybride rijders.

De grote vraag is of je één van deze auto’s zou willen hebben. Het antwoord daarop kan bij de 225xe Active Tourer met een volmondig ‘ja’ worden beantwoord. En bij de 330e? Ook dat is beslist een snelle en fijne stuurmansauto, maar omdat de reguliere benzine en dieselversies dat ook zijn en bovendien de maatstaf in hun klasse zijn, is die keuze nog niet zo eenvoudig. Maar als het fiscale voordeel in de keuze wordt meegewogen, dan is de 330e lastig te negeren.

De prijzen beginnen bij € 39.800,- voor de 225xe en € 43.990,- voor de 330e. De 225xe is al te leasen vanaf € 557,- per maand. Leasen van de 330e begint bij € 625,- per maand. De bijtelling op beide modellen is 15%. Configureer deze auto's op onze website of kijk in de Outlet voor onze lease aanbiedingen voor de BMW 225xe en de 330e en vraag direct een offerte aan voor operational lease of financial lease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVoor u gelezen: Eerste rij-indrukken BMW 225xe...