ActivLease
085 - 90 229 29

BMW 3-serie leasen

BMW 3-serie* leasen

Met de vernieuwde BMW 3-serie kunt u genieten van ongeëvenaard rijplezier. Een soepele combinatie van sportiviteit en elegantie maken de Duitse auto tot een mooi aangezicht. De BMW 3-serie heeft meer vermogen en meer efficiency. Daarmee leent de auto zich uitstekend als leaseauto, bijvoorbeeld voor de zakelijke rijder die privé wil genieten van extra rijplezier. U kunt de BMW 3-serie nu als operational lease afsluiten bij ActivLease. Wilt u meer weten over de leasevoorwaarden? Onze lease experts vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

DIRECT ALLE PRIJZEN

Prestatie en plezier

Het sportieve design van de BMW 3-serie gaat goed samen met de kracht die onder de lange, sierlijke motorkap schuil gaat. De BMW 340i heeft een 240 kW (326 pk) benzinemotor met TwinPower turbo. Dat betekent een sprint naar 100 kilometer per uur in slechts vijf seconden. De 3-serie is uitrustbaar met een reeks optionele luxepakketten, zodat u op de hoogste snelheden nóg comfortabeler in de bestuurdersstoel zit.

BMW 330e hybride

De nieuwe 3-serie is verkrijgbaar als benzine en diesel, maar ook als plug-in hybride. Wilt u bijdragen aan een beter milieu en toch genieten van alle sportieve en elegante kenmerken van dit model? Dan is de 330e iPerformance met gedeeltelijk elektrische aandrijving een goede optie voor u. De PHEV heeft een achtieradius van 40 elektrische kilometers bij een volledig opgeladen accu. Het opladen van de elektromotor neemt slechts 2,5 uur in beslag met een optionele BMW i Wallbox, of 3,5 uur aan het stopcontact met het meegeleverde laadsnoer. Voor alle laadmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze leaseprofessionals. Bekijk ook onze leaseaanbiedingen voor de BMW 330e iPerformance in onze outlet.

Milieubewuste rijmodi

BMW geeft milieubewuste leaserijders de keuze uit drie verschillende rijmodi. In de stand Auto eDrive kiest de auto voor de meest efficiënte combinatie van de benzine- en elektromotor, afhankelijk van de snelheid en de status van de accu. Max eDrive zorgt voor een puur elektrische rijervaring tot snelheden van 120 km/u. De Save Battery modus gebruikt u om een lege accu via de verbrandingsmotor op te laden of om de huidige accustatus te behouden voor later.

BMW 330e leasen? Hieronder ziet u de beschikbare uitvoeringen van de BMW 3-serie.

Lease acties voor de BMW 3-serie* bij ActivLease

Uitvoering Prijs Leaseprijs  
BMW 3-serie* 320dA 120kW EDE Saphir Edition Sport, DIRECT LEVERBAAR!
14% korting Voorraad auto
€ 48.534,- € 759,- € 713,- Lease een BMW 3-serie* 320dA 120kW EDE Saphir Edition Sport, DIRECT LEVERBAAR!
Artikelen over BMW 3-serie* lease

BMW 330e krijgt meer vermogen en verbeterde elektrische actieradius

14-11-2018 | De nieuwe BMW 3-serie sedan was ongetwijfeld één van de hoogtepunten tijdens de Au...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.