ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogWinterbanden nog nodig?

Winterbanden nog nodig?

24-01-2016
Winterbanden nog nodig?

Winterbanden weer de kast in?

Terwijl Koning Winter in Amerika de boel op stelten zet, genieten wij hier van een zacht winterweertje. Voor ons vooralsnog geen sneeuw of ijs. Wat betekent dat nu eigenlijk voor uw winterbanden? En heeft u nog wel winterbanden nodig in Nederland?

Misschien bent u op dit moment druk met het uitzoeken van uw nieuwe lease-auto. Wist u al dat u er voor kunt kiezen om eventuele winterbanden in de leaseprijs te laten meenemen? Hiervoor betaalt u dan wel een klein bedrag extra per maand, maar daarentegen komt u dan weer minder snel voor verrassingen te staan.

Winterbanden zijn er in alle soorten en maten en ook van diverse merken. Als u niet helemaal op de hoogte bent op het gebied van banden, dan bestaat de mogelijkheid dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Want: wat is nou een goed merk? Is dat juist die hele dure, of volstaat bij uw rijgedrag ook een goedkopere? En waar moet u nou nog meer op letten? 

Bespaar op uw leasekosten

Op dit moment kan het soms beter zijn om te kiezen voor all-season-banden. Vaak mag je deze ook in de landen gebruiken waar winterbanden verplicht zijn. Let dan wel goed op bij de aanschaf van deze band of deze hiervoor geschikt is. 

Het professionele team van ActivLease wil u graag helpen om een keuze te maken tussen winterbanden of een 4-seizoenenband. Zij kunnen u vertellen wat de voor- en/of nadelen zijn van welke band en wat dus het beste bij u past.

Contact

Belt u anders even met 085 - 902 29 29? Het team van ActivLease helpt u dan graag verder! 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogWinterbanden nog nodig?