ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogZo regelt u de Opel Corsa-e interieurtemperatuu...

Zo regelt u de Opel Corsa-e interieurtemperatuur met uw smartphone

21-02-2020
Zo regelt u de Opel Corsa-e interieurtemperatuur met uw smartphone

De Opel Corsa-e is een van de populairste elektrische auto’s in Nederland, en een van de redenen waarom leaserijders met het model weglopen is de rijke standaarduitrusting. Zo krijgt u zonder meerprijs een remote functie om de interieurtemperatuur op afstand te regelen. Wij leggen uit hoe u met de MyOpel app op uw smartphone altijd in een perfect op temperatuur gebrachte Corse-e stapt! U kunt trouwens ook gelijk een leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers.

Geen invloed op Corsa-e actieradius

De pre-conditioning functie van de Opel Corsa-e is zo geavanceerd, dat de gebruikte stroom niet ten koste van de elektrische actieradius gaat! Het enige dat u hoeft te doen, is zorgen dat uw Corsa-e verbonden is met het stroomnetwerk. De auto zal dan automatisch de benodigde energie uit de opladen halen in plaats van zijn accupakket.

MyOpel app

De remote functie van de MyOpel app kan de Corsa-e op afstand verwarmen en koelen. Perfect voor als het gevroren heeft want dan hoeft u niet te krappen, maar ook ontzettend handig als uw auto in de zon heeft gestaan op een warme dag.

Opel Corsa-e interieur

Binnen een paar minuten is het Corsa-e interieur op temperatuur!

Het instellen van de temperatuur via de MyOpel app gaat net zo makkelijk als via het touchscreen in het Corsa-e dashboard. Stel gewoon uw gewenste temperatuur in en de rest wordt geregeld! Het gaat ook razendsnel dus u kunt een kwartier voor vertrek uw smartphone gebruiken en dan stapt u in een heerlijk verwarmde/gekoelde auto. Opel heeft zelfs extreme temperaturen getest met de pre-conditioning functie: bij -20 graden Celsius doet de Opel Corsa-e er slechts 45 minuten over om de temperatuur heerlijk comfortabel te krijgen. U stelt het gewoon tussendoor in en klaar bent u!

Opel Corsa-e leasen bij ActivLease met veel voordeel

De Opel Corsa-e wordt tevens standaard geleverd met een 50 kWh batterijpakket en een 100 kW sterke elektromotor. De elektrische auto is nu leverbaar bij ActivLease en als u een lease in 2020 afsluit, profiteert u van diverse fiscale voordelen dankzij de milieuvriendelijke aandrijving. Onze vriendelijke medewerkers vertellen u er graag meer over en kunnen vandaag nog een vrijblijvende leaseofferte voor de Corsa-e sturen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogZo regelt u de Opel Corsa-e interieurtemperatuu...