ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensFord

Ford bedrijfswagen leasen

Ford lease

Met de Ford bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Ford leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Ford. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Ford te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Ford financieel leasen omdat u liever uw Ford met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Ford

Henri Ford was vanaf zijn jeugd al gefascineerd door machines. Eind 1893 demonstreerde Ford op het aanrecht in de keuken aan zijn vrouw een eencilindermotor. Drie jaar later produceerde hij zijn eigen quadricycle.

Vervolgens richtte hij de Detroit Automobile Company op in 1899, maar in 1900 ging dit bedrijf al failliet. Toen er een jaar later een doorstart werd gemaakt, stond Henri Ford aan het hoofd. Het bedrijf kreeg de naam Henry Ford Company. Helaas ging het drie maanden later alweer failliet.

Ford liet zich echter niet kennen en richtte in 1903, samen met 11 investeerders, de Ford Motor Company op. De fabriek begon met 10 werknemers, die een paar exemplaren van de Ford Model A per jaar produceerden. De eerste buitenlandse vestiging volgde in 1904. In 1906 groeide Ford uit tot de grootste autobouwer van de Verenigde Staten. De legendarische Model T is het meest succesvolste automodel ooit. Pas in 1927 stopte de productie, nadat er ruim 15 miljoen exemplaren waren gebouwd.

De verdere geschiedenis van Ford kenmerkt zich door hoogte- en dieptepunten, maar het bedrijf kwam alle dieptepunten ongeschonden door.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensFord