ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogFord E-Transit update geeft de bestelauto een g...

Ford E-Transit update geeft de bestelauto een grotere actieradius

10-05-2024
Eelco Hanou
Ford E-Transit update geeft de bestelauto een grotere actieradius

Ford Pro heeft een belangrijke upgrade aangekondigd voor de Ford E-Transit, Europa's bestverkochte grote elektrische bestelauto. Met een groter batterijpakket en een verbeterde actieradius wordt de nieuwe E-Transit nog een stuk interessanter voor de Nederlandse markt. We lopen met u door de verbeteringen heen. Later dit jaar levert ActivLease de nieuwe Ford E-Transit in alle uitvoeringen; u kunt contact opnemen met onze vriendelijke medewerkers om op de hoogte gehouden te worden. Bovendien kunt u met de elektrische Ford bestelauto dit jaar nog profiteren van de SEBA-subsidie.

Actieradius 28 procent toegenomen

De grootste vernieuwing in de Ford E-Transit is de 89 kWh-batterij, die een verbeterde actieradius tot 402 kilometer mogelijk maakt. Dit betekent een indrukwekkende toename van maar liefst 28 procent ten opzichte van vergelijkbare modellen met de standaard actieradius. De batterij zorgt niet alleen voor een groter bereik, maar maakt ook kortere laadtijden mogelijk, zowel via AC- als DC-laden. Bovendien levert Ford standaard een warmtepomp mee die het accupakket op temperatuur houdt en zo het rijbereik optimaal houdt onder alle weersomstandigheden.

Minder onderhoud nodig

De Amerikanen hebben ook naar de overige kosten voor eigenaren van een E-Transit gekeken. De onderhoudsintervallen zijn bijvoorbeeld aangepakt: u hoeft slechts eens per twee jaar langs te komen voor een onderhoudsbeurt en er is geen kilometerbeperking in de tussentijd. Dat maakt de Ford E-Transit gelijk een stuk interessanter voor uw wagenpark. Door de integratie met het Ford Pro-platform is tevens het energiebeheer van de elektrische bedrijfswagen verbeterd.

Ford e-Transit - ActivLease

De verbeterde elektrische prestaties van de E-Transit maken hem niet alleen geschikt voor stadsgebruik maar ook voor langeafstandsritten met zwaardere ladingen. Bovendien biedt de Pro Power Onboard-functie u de mogelijkheid om gelijk elektrische apparaten aan te sluiten op het accupakket van de E-Transit. Dit is handig voor werkapparatuur, maar ook om uw laptop op te laden. De ingebouwde telematicafuncties zijn ook handig voor werkgevers, want daarmee ziet u een overzicht van de prestaties van uw Ford-bestelauto’s. Zo kunt u chauffeurs volgen en hun rijgedrag helpen verbeteren.

Nieuwe Ford E-Transit zakelijk leasen bij ActivLease

De Ford E-Transit verschijnt later dit jaar in Nederland en u kunt alle uitvoeringen leasen bij ActivLease. Zo komt er ook een personenbus uitvoering van de nieuwe E-Transit. Vraag een vrijblijvende leaseofferte voor de Ford E-Transit, dan nemen onze vriendelijke medewerkers spoedig contact met u op. Zij kunnen u tevens informeren zodra de orderboeken bij Ford opengaan en gelijk een bestelling voor u plaatsen. Of bekijk onze huidige elektrische bestelautovoorraad, want dankzij de SEBA-subsidieregeling is dit jaar hét moment om uw wagenpark te elektrificeren.

Over de auteur
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFord E-Transit update geeft de bestelauto een g...