ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAlle bedrijfswagensMAN

Lease MAN bedrijfswagen

Met de MAN bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de MAN leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de MAN. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw MAN te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een MAN financieel leasen omdat u liever uw MAN met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Geschiedenis MAN

De geschiedenis van MAN gaat al decennia terug. Door de in de jaren opgebouwde kennis kunt u met de MAN rekenen op een betrouwbaar werkpaard, waarmee u elke dag met plezier gebruik maakt van alle nieuwe technische mogelijkheden, wat de MAN uitermate geschikt maakt voor een operationele of financiële lease constructie. Kijk daar om op onze site voor het leasen van MAN. Wij leveren zowel financial als operationele lease.

Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.5/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.