ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensMAN

MAN bedrijfswagen leasen

MAN lease

Met de MAN bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de MAN leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de MAN. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw MAN te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een MAN financieel leasen omdat u liever uw MAN met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk MAN

MAN is een toonaangevend Duits merk in de sector van vrachtwagens en bedrijfswagens. Het bedrijf werd eind 19e eeuw opgericht en heeft een rijke geschiedenis in de productie van hoogwaardige voertuigen. MAN staat bekend om zijn betrouwbare vrachtwagens en bedrijfswagens die worden gebruikt over de hele wereld. Het merk heeft voortdurend geïnnoveerd op het gebied van technologie en milieuvriendelijke oplossingen, en produceert ook vrachtwagens met alternatieve aandrijflijnen. Met een sterke aanwezigheid in Europa en daarbuiten is MAN een symbool van kwaliteit en efficiëntie in de transportsector en blijft het streven naar toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensMAN