ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensMaxus

Maxus bedrijfswagen leasen

Maxus lease

Met de Maxus bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Maxus leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Maxus. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Maxus te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Maxus financieel leasen omdat u liever uw Maxus met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Maxus

Maxus is een opkomend Chinees merk dat gespecialiseerd is in elektrische bedrijfswagens en bestelwagens. Het bedrijf werd opgericht in 2011 en heeft zich snel ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van duurzame mobiliteit. Maxus staat bekend om zijn innovatieve benadering van elektrische voertuigen en heeft een breed scala aan milieuvriendelijke opties ontwikkeld. Het merk heeft snel internationale erkenning gekregen en breidt zijn aanwezigheid wereldwijd uit. Met de nadruk op efficiëntie en groene transportoplossingen blijft Maxus vooruitstrevend in de sector en draagt het bij aan een meer duurzame toekomst voor bedrijfswagens.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensMaxus