ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog5 dingen om te weten over de nieuwe Peugeot 300...

5 dingen om te weten over de nieuwe Peugeot 3008 SUV

10-09-2020
5 dingen om te weten over de nieuwe Peugeot 3008 SUV

De Peugeot 3008 behoort al tijdje tot de meest gekozen Peugeot modellen in Nederland. De Fransen komen dit jaar met een fraaie opfrisbeurt voor de crossover. Die bestaat uit een compleet nieuwe voorkant, verbeterde infotainment, meer laksoorten en keuze uit veel verschillende aandrijflijnen waaronder twee plug-in hybrides. Kortom, de nieuwe Peugeot 3008 SUV heeft weer alles in zich om een van de populairste Peugeot leaseauto’s te blijven.

  1. Een mooie facelift

Peugeot wilde zijn bestverkopende SUV graag wat moderner laten ogen maar ook herkenbaar houden. En dus hebben ze vooral de voorkant van de auto een mooie facelift gegeven. De 3008 heeft compleet nieuwe LED-koplampen en een grille die de lichtunits met elkaar ‘verbindt’. Er is klauwachtige dagrijverlichting en de modelnaam nu voorop de motorkap, zoals het hoort. De Peugeot 3008 past dus weer mooi in het gareel met andere Peugeot modellen zoals de nieuwe 2008.

  1. Groter touchscreen

Aan het interieur van de Peugeot 3008 is een stuk minder veranderd en dat was ook niet echt nodig. Het Peugeot i-Cockpit combineert twee displays met stijlvolle pianotoetsen en een multifunctioneel stuurwiel. Het centrale touchscreen is wel een stukje groter geworden; die meet nu 10 inch in doorsnee in plaats van 8 inch. Daarnaast is de weergave van het instrumentenpaneel achter het stuur verbeterd.

  1. Twee hybride aandrijvingen

Goed nieuws, want de Peugeot 3008 is net als zijn voorganger als plug-in hybride te leasen. Er zijn twee versies, waarvan het basismodel voorwielaandrijver is met 225 pk. In de puur elektrische rijstand moet deze stekker-SUV een actieradius van 56 km kunnen halen. Het topmodel heeft vierwielaandrijving, 300 pk vermogen en een elektrisch rijbereik van bijna 60 km. Naast de hybrides zijn er natuurlijk meerdere benzine- en dieselmotoren beschikbaar.

  1. Slimme technologie

Als het gaat om technologische hoogstandjes mikt Peugeot duidelijk op het hogere segment. De nieuwe Peugeot 3008 is namelijk volgestopt met slimme technologie die het rijden prettiger en veiliger moet maken. Zo is er het inmiddels bekende Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Lane position assist, een automatische noodrem en verkeersbordherkenning. Maar er zijn ook nieuwe, geavanceerde snufjes als Night Vision. Dit systeem kan in het donker voetgangers en dieren herkennen tot een afstand van wel 250 meter en verkleint zo de kans op een aanrijding.

  1. Nieuwe kleuren en Black Pack

Wie zijn leaseauto graag een spetterende kleur geeft, heeft er met de nieuwe Peugeot 3008 twee keuzes bij. Celebes Blue en Vertigo Blue zijn nieuwe laksoorten, waarmee het totaal aantal beschikbare kleuren op zeven komt. Nieuw is bovendien het Black Pack. Dat is verkrijgbaar op de GT uitvoering en geeft de auto een extra stoere look door de grille, spoilers, velgen en andere uiterlijke kenmerken in glanszwart te hullen.

De nieuwe Peugeot 3008 SUV verschijnt later dit jaar en kunt u binnenkort leasen bij ActivLease. U kunt echter ook profiteren van de aantrekkelijke voorraadmodellen die wij momenteel nog leveren. Vraag online een leaseofferte aan en onze vriendelijke leaseadviseurs zullen u graag verder helpen!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog5 dingen om te weten over de nieuwe Peugeot 300...