ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog5x waarom de nieuwe Renault Captur beter is dan...

5x waarom de nieuwe Renault Captur beter is dan zijn voorganger

08-08-2019
5x waarom de nieuwe Renault Captur beter is dan zijn voorganger

De Renault Captur is al jarenlang een enorm verkoopsucces. De kleine Franse crossover stond centraal in de opkomst van praktische leaseauto’s met een hoge zit. Twee jaar geleden kwam Renault met een facelift, maar nu is de auto écht grondig vernieuwd. ActivLease vertelt u wat de nieuwe Captur beter maakt dan zijn voorganger en u kunt hem binnenkort bestellen!

  1. Stoerder en herkenbaar

Liefhebbers van de Renault Captur zullen het design ongetwijfeld waarderen. De crossover lijkt natuurlijk veel op zijn voorganger maar gaat qua looks iets meer de kant op van een SUV. Door de extra dik aangezette wielkasten, een bredere neus met nieuwe LED-units en een compleet andere achterkant ziet de Captur er een stuk stoerder en volwassener uit. Renault biedt een aantal nieuwe carrosserie- en dakkleuren aan waarmee u de Captur kunt personaliseren. Volgens Renault zijn er maar liefst negentig kleurencombinaties mogelijk!

  1. 536 liter bagageruimte

Ook als het gaat om binnenruimte heeft de Captur wat trekjes van een echte SUV. Hij is ten opzichte van het vorige model met 11 centimeter verlengd en dat levert de passagiers meer bewegingsvrijheid op. De bagageruimte is gegroeid naar een behoorlijke 536 liter. Wie de achterbank neerklapt kan nog eens 80 liter extra kwijt. Dat is een stuk meer dan de nieuwste Peugeot 2008 met 434 liter.

  1. Modern interieur

Voorin biedt de Captur een compleet andere beleving. Het interieur ziet er een stuk moderner uit, wat vooral te maken heeft met de gebruikte materialen en de indeling van het dashboard. Eigenaardig is de zwevende middentunnel en het tablet-achtige beeldscherm van 9,3 inch, dat we al voorbij zagen komen in de nieuwe Clio. Ook het digitale scherm achter het stuur wordt van de Clio overgenomen.

Renault Captur
Renault Captur
  1. Semiautonoom

Net als zijn voorganger kan de Captur semiautonoom rijden op de snelweg. De mogelijkheden gaan dit keer een stukje verder. Nieuw is de Highway & Traffic Jam Companion, waarmee de auto zelfstandig kan sturen, accelereren en afremmen tot stilstand als u in de file staat. Eveneens voor het eerst aanwezig is een 360-graden camera die extra overzicht biedt bij het parkeren en een noodremfunctie met voetgangersherkenning.

  1. Ook als plug-in hybride

Dankzij het succes van de Captur ziet Renault het als een ideaal model om te debuteren met een nieuwe aandrijving. Het is namelijk de eerste Renault die als plug-in hybride op de markt komt. De Captur E-TECH combineert een 1,6-liter benzinemotor met twee elektromotoren en een 9,8 kWh batterij, waarmee 45 kilometer elektrisch gereden kan worden. Een volelektrisch model zoals de ZOE lijkt er niet te komen, maar de plug-in hybride is alvast een mooie tussenstap.

Lease de nieuwe Renault Captur bij ActivLease

Interesse in de nieuwe Renault Captur? Later dit jaar verschijnt hij bij de dealers en u kunt hem binnenkort zakelijk leasen voor een aantrekkelijk tarief via ActivLease. Uiteraard leveren wij alle uitvoeringen van de compacte SUV en u kunt hem geheel naar wens samenstellen met exterieurpakketten en andere opties. Wist u dat het huidige model Captur direct leverbaar is? Bekijk onze voorraad, er staat ongetwijfeld een mooie aanbieding voor u tussen!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog5x waarom de nieuwe Renault Captur beter is dan...