ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogPeugeot 2008 SUV is volledig elektrisch en klaa...

Peugeot 2008 SUV is volledig elektrisch en klaar voor de toekomst

25-06-2019
Peugeot 2008 SUV is volledig elektrisch en klaar voor de toekomst

Na de onthulling van de nieuwe Peugeot 208 kon zijn populaire SUV-broer natuurlijk niet achterblijven. Zes jaar na de introductie ging Peugeot terug naar de tekentafel om de 2008 weer helemaal future proof te maken. En dat is gelukt. De nieuwe Peugeot 2008 is namelijk ruimer, moderner en volledig elektrisch! Uiteraard spitsen we bij ActivLease dan meteen onze neuzen en kijken we voor u naar de belangrijkste details. Het modellenprogramma van Peugeot bevat steeds meer elektrische auto’s en u kunt ze zakelijk leasen met vier procent bijtelling.

Peugeot e-2008

Laten we beginnen bij de elektrische aandrijving, want dat is zonder twijfel de meest ingrijpende vernieuwing van de Peugeot 2008 SUV. Hij gebruikt dezelfde techniek als de 208 en dus zijn ook de specificaties vergelijkbaar: een elektromotor met 136 pk, een 50 kWh accupakket en een elektrische range van 310 km. Helemaal klaar voor de toekomst dus. Weliswaar komt hij iets minder ver dan de hatchback maar daar krijgt u wel een stoerdere leaseauto met SUV-looks voor terug. De 2008 zakelijk leasen kan vanaf de eerste helft van 2020. De elektrische e-2008 volgt kort daarna.

Klauwachtige koplampen

Peugeot heeft ook het exterieur onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. De 2008 is stoer van voren, chique van achter. De klauwachtige koplampen zijn nieuw en geheel in lijn met het design van de 208 en 508. Peugeot heeft zijn bestseller bovendien 14 centimeter langer gemaakt. Iedereen die instapt mag dus meer bewegingsvrijheid verwachten. In de kofferbak past daarnaast nog eens 434 liter bagage. Niet verkeerd voor een compacte SUV!

Hightech dashboard

Het interieur van de 2008 is minder verrassend, maar evengoed een enorme vooruitgang. Het eerder onthulde dashboard is lekker hightech en omvat een 10 inch touchscreen in de middenconsole en een digitaal instrumentenpaneel met 3D-weergave achter het stuur. Het lijkt haast uit een hoger segment leaseauto gegrepen. Hetzelfde geldt voor assistentietechnologie die Peugeot meelevert. Automatisch in- en uitparkeren, voetgangers en verkeersborden herkennen, netjes binnen de rijbaan blijven: de Peugeot 2008 kan het allemaal.

Peugeot 2008 SUV

ActivLease voor al uw Peugeot auto leasing

De Peugeot 2008 SUV is duidelijk meer dan een facelift. Met een compleet nieuw design, elektrische aandrijving en hightech uitrusting is de Franse leasetopper weer helemaal klaar voor de toekomst. Peugeot kiest bovendien een geschikt moment uit om de e-2008 te introduceren, want er ontstaat steeds meer vraag naar compacte en betaalbare elektrische SUV’s. ActivLease is uw leaseintermediair voor alles Peugeot en u kunt ons gehele aanbod online bekijken.

Bron: Peugeot

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPeugeot 2008 SUV is volledig elektrisch en klaa...