ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Peugeot 208: volledig elektrisch en 340...

Nieuwe Peugeot 208: volledig elektrisch en 340 km range. Reserveer nu!

25-02-2019

Nieuwe Peugeot 208: volledig elektrisch en 340 km range. Reserveer nu!

Peugeot pakt het groots aan voor zijn nieuwste generatie 208. De compacte bestseller van het Franse automerk krijgt dit jaar een compleet andere look, aandrijving en technologie. En het mooiste nieuws? Er komt tegelijkertijd een volledig elektrische variant uit onder de naam Peugeot e-208 en deze is vanaf herfst 2019 al te bestellen! ActivLease geeft u alle beelden en details.

50 kWh accu en 340 km actieradius

Volledig elektrisch rijden moet net zo toegankelijk zijn als benzine- of dieselauto’s, en dat heeft Peugeot begrepen. De Peugeot e-208 heeft namelijk een flink accupakket van 50 kWh aan boord. Dat is volgens de WLTP goed voor een elektrische range van wel 340 kilometer. Wie de accu leegrijdt kan de auto thuis opladen in 16 uur, of met een Wall Box in 5 uur en 15 minuten. De e-208 kan natuurlijk ook snelladen en is geschikt voor opladers van 100 kW. Daarmee is de accu in 30 minuten al 80% vol.

Eco-modus

Naast een ruime actieradius heeft de elektrische 208 lekker veel vermogen. In de sportstand heeft u 136 pk aan uw voeten, met een koppel van 260 Nm. De rijervaring kunt u bovendien naar wens aanpassen. De eco-modus laat u bijvoorbeeld extra zuinig rijden voor een optimale range, maar u kunt ook kiezen voor meer comfort of juist maximale performance. Ook de regeneratieve remstand kan naar eigen voorkeur ingesteld worden. Hoe sterker de vertraging, hoe meer energie de auto terugwint bij het afremmen.

Peugeot e-208

Peugeot e-208 Peugeot e-208 Peugeot e-208 Peugeot e-208 Peugeot e-208

Sportief smoelwerk

Minstens zo belangrijk is het uiterlijk van de auto en dat is niets minder dan indrukwekkend. De Peugeot 208 ziet er compleet anders uit en heeft een bijzonder sportief smoelwerk. Opvallend zijn de stoere ‘slagtanden’ onder de koplampen en de zwarte balk die de achterlichten met elkaar verbind. Die zijn duidelijk geïnspireerd door de nieuwe Peugeot 508. Om zich extra te onderscheiden kreeg de e-208 speciale 17 inch aerodynamische velgen aangemeten en een e-badge op de achterklep.

3D instrumentenpaneel

Peugeot heeft het interieur net zo rigoureus onder handen genomen. De cockpit is een hightech combinatie van het 10 inch touchscreen en een 3D instrumentenpaneel. Deze projecteert handige informatie in het gezichtsveld van de bestuurder, zodat de actieradius, snelheidslimiet en navigatieaanwijzingen nog makkelijker zijn af te lezen. De 208 is daarnaast volgestopt met moderne rijassistentiesystemen, waaronder Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning en actieve parkeerhulp.

Peugeot e-208 interieur

Elektrische Peugeot e-208 reserveren voor 2019

Leaserijders hoeven gelukkig niet lang te wachten op de Peugeot e-208. De reguliere versies komen namelijk al in het derde kwartaal van 2019 op de markt en vanaf dan kunt u ook de elektrische variant bestellen. Vanafprijzen zijn nog niet beschikbaar, maar u mag een auto verwachten waarmee u profiteert van 4% zakelijke bijtelling. Wilt u zeker zijn van snelle levering? Reserveer hem dan vandaag nog bij ActivLease!

Bron: Peugeot

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Peugeot 208: volledig elektrisch en 340...