ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Achterwielaandrijving en een flink lagere instapprijs voor de Porsche Taycan

22-01-2021

Achterwielaandrijving en een flink lagere instapprijs voor de Porsche Taycan

Fantastisch nieuws voor de sportieve leaserijders: de Porsche Taycan is nu ook bestellen met achterwielaandrijving! De nieuwe basisversie krijgt een fors lagere vanafprijs van €87.200. Ondanks de lagere prijs is de actieradius juist groter geworden. De elektrische Porsche is al een waar fenomeen gebleken en er zijn al 20.000 stuks wereldwijd verkocht vorig jaar. Deze editie wordt vanaf maart in Nederland geleverd en is dan uiteraard ook te leasen bij ActivLease. 

Achterwielaandrijving: dynamisch en energiebesparend

De grootste aanpassing in deze Porsche Taycan-uitvoering is de aandrijving, die nu op de achteras zit. De elektromotor op de achteras is identiek aan die van de Taycan 4S, dus u kunt een indrukwekkend vermogen verwachten. De achterwielaandrijving maakt de rijstijl van de Taycan niet alleen nóg dynamischer, hij bespaart ook op het energieverbruik. De vernieuwde Porsche Taycan-uitvoering komt standaard met Performance Battery, goed voor 431 kilometer actieradius. Dat kunt u nog upgraden met de Performance Battery Plus. Daarmee wordt de actieradius verhoogt naar een indrukwekkende 484 kilometer (WLTP). Dit is nu de grootste actieradius in de Taycan-reeks. 

Standaard rijke uitrusting en snel opladen

De nieuwe Porsche Taycan variant komt verder standaard met LED-koplampen, prachtige nieuwe 19 inch Taycan Aero-wielen en stijlvolle zwarte remklauwen. Ook de frontspoiler, de dorpels en diffuser in de achterbumper komen in zwart. Binnen 5 minuten laadt de Porsche Taycan bovendien 100 kilometer op. Zeer indrukwekkend! En het opladen gaat nog sneller dankzij het nieuwe Plug & Charge systeem. Daarmee herkennen bepaalde laadpunten uw Taycan meteen en hoeft u geen pasje meer te gebruiken. Het systeem werkt al in Duitsland en Nederland volgt binnenkort.

Lease de Porsche Taycan met 12% bijtelling bij ActivLease

De rijke uitrusting kan nog verder worden uitgebreid met diverse optiepakketten. Onze vriendelijke medewerkers lopen er graag met u doorheen en maken een vrijblijvende leaseofferte voor u op. De Porsche Taycan is vanaf maart met achterwielaandrijving te leasen en de andere uitvoeringen kunt u nu meteen bij ActivLease bestellen. Lease de Porsche Taycan met de lage 12% bijtelling en nog veel meer fiscale voordelen!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAchterwielaandrijving en een flink lagere insta...