ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Aldi plaatst 28 snellaadstations voor gratis opladen in Duitsland

24-08-2018

Aldi plaatst 28 snellaadstations voor gratis opladen in Duitsland

Het aantal elektrische auto’s op de weg groeit dus moeten er ook meer laadpunten en snellaadstations verschijnen langs de wegen. Ook Duitsland maakt een elektrische omslag mee en supermarktketen Aldi helpt een handje mee aan het landelijk dekkend laadpunten netwerk. 28 snellaadstations worden gebouwd bij evenveel Aldi vestigingen. Bezoekers mogen gratis hun elektrische auto opladen! In Nederland houden bepaalde supermarktketens ook proeven met laadstations bij hun vestigingen. Een extra reden om de elektrische overstap te maken en dit jaar nog een EV te leasen. Bekijk de ActivLease voorraadacties met vriendelijke bijtelling!

Snelladen langs de snelweg

Het gaat om 28 vestigingen van Aldi Süd die snellaadstations krijgen. Onder Aldi Süd vallen alle supermarktvestigingen in het gebied beneden de Ruhr. Het is niet de eerste uitbreiding, Aldi plaatste reeds snellaadstations bij 50 supermarkten en hoopt dit verder uit te breiden ter verbetering van het laadnetwerk in Duitsland. Het waren eerst voornamelijk stedelijke gebieden maar met deze uitbreiding gaat het concern ook naar dunner bevolkte gebieden en zelfs snelweglocaties kijken.

Albert Heijn en Lidl rollen ook laadstations uit

Bij een snellaadstation kan een klant gemiddeld 200 kilometer bijladen in circa 30 minuten. Het loont dus uiterst goed als u uw elektrische auto meeneemt naar een Duitse Aldi. Wij bij ActivLease hopen natuurlijk dat u in de toekomst niet zover hoeft te rijden voor een supermarkt met laadstation. Nederlandse supermarktketens zijn nog niet zover met het aanbieden van laadmogelijkheden, maar er worden reeds pilots gehouden. Albert Heijn heeft sinds dit jaar laadpunten op een handvol locaties en Lidl rolt sinds een paar jaar laadpunten uit bij bepaalde vestigingen.

Auto opladen

ActivLease, voor een elektrische auto lease met lage bijtelling

Daarbij moet ook wel verteld worden dat het Nederlandse laadnetwerk tot de beste in Europa hoort en supermarkten daarom minder hoeven ‘mee te werken’. Elektrisch rijden is uiterst snel aan het groeien in ons land, wat verder geholpen wordt door de vriendelijke bijtelling van vier procent die voor alle elektrische leaseauto’s geldt in 2018. ActivLease biedt u veel voordelige elektrische auto’s aan, uit voorraad leverbaar. Onze elektrische Top 5 heeft bijvoorbeeld de Nissan Leaf, Hyundai KONA Electric, BMW i3 en de Volkswagen e-Golf. Onze vriendelijke medewerkers maken een leaseofferte en helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag.

Bron: Fleet & Mobility

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAldi plaatst 28 snellaadstations voor gratis op...