ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

'Audi e-tron is de belangrijkste en beste Audi in jaren'

06-12-2018

'Audi e-tron is de belangrijkste en beste Audi in jaren'

De Audi e-tron heeft een goede indruk gemaakt op de Nederlandse autojournalisten. Zij mochten de puur elektrische SUV aan de tand voelen in Abu Dhabi en noemen het de ‘belangrijkste en beste Audi in jaren’. Voor zakelijke rijders die luxe en rijcomfort gewend zijn is de e-tron een zeer interessante leaseauto. Daarbij komt de lagere gemiddelde bijtelling die ook de komende jaren op emissievrije auto’s van toepassing is. Vraag een leaseofferte aan bij ActivLease of lees verder wat de Audi e-tron zo bijzonder maakt.

Een échte Audi

Van binnen is de e-tron een échte Audi. Het interieur doet denken aan de Audi A8, met een hogere bouwkwaliteit en meer luxe dan in de meeste EV’s. Verwacht een ergonomisch dashboard met meerdere beeldschermen en een fijne bediening, comfortabele stoelen en veel bewegingsruimte. En natuurlijk zijn er de veelbesproken digitale zijspiegels, voor het eerst aanwezig op een productieauto. Dit technologische hoogstandje is volgens de testrijders even wennen, maar wel heel innovatief en een mooie optie om te overwegen bij uw Audi e-tron lease.

Actieradius terugwinnen

Op het gebied van actieradius kan de Audi e-tron mee met de allerbesten. De auto wordt geleverd met een accupakket van 95 kWh en moet een geweldige range van ongeveer 400 kilometer kunnen halen. Dat is iets minder dan de Jaguar I-Pace en Tesla Model X, maar dankzij slim energiemanagement wint de e-tron tijdens het rijden meer actieradius terug dan zijn concurrenten.

Snelladen met 150 kW

De Audi e-tron is net als een Tesla geschikt voor 3-fasen thuisladen met een vermogen van 11kW. Hangt u de auto ’s avonds aan uw laadpaal, dan is de accu ’s ochtends weer vol. Ook is de e-tron de allereerste EV die klaar is voor 150 kW snelladers, waar opladen slechts 30 minuten duurt. Deze zijn al te vinden bij specifieke Fastned laadstations en laadpunten van IONITY en het netwerk zal de komende jaren fors uitgebreid worden.

Beter dan recente Audi’s

Autorijden in de Audi e-tron is een geruisloze en comfortabele ervaring. Volgens Autovisie rijdt hij zelfs beter dan de meest recente Audi’s. De auto stuurt lekker licht en nauwkeurig en heeft veel grip op het wegdek. De adaptieve luchtvering met instelbare dempers, standaard aanwezig op elk model, komt de rijbeleving nog meer ten goede.

Audi e-tron bestellen vanaf januari

ActivLease kan niet wachten om u de Audi e-tron te gaan leveren. Als expert in elektrisch leasen hebben wij al een groot aantal reserveringen mogen ontvangen en vanaf januari gaan de orderboeken officieel open. Dat moment wilt u niet missen! Reserveer een Audi e-tron met lage bijtelling en u krijgt zo snel mogelijk een persoonlijke leaseofferte van onze medewerkers.

Bron: Audi Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog'Audi e-tron is de belangrijkste en beste Audi...