ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogAudi geeft A4 en A4 Avant een grondige facelift

Audi geeft A4 en A4 Avant een grondige facelift

03-10-2019

Audi geeft A4 en A4 Avant een grondige facelift

De Audi A4 staat al heel lang bekend om zijn stijlvolle en sportieve uitstraling. Onlangs zijn de A4 en de A4 Avant ingrijpend vernieuwd. Het is dan wel geen volledig nieuw model, maar dit is voor Audi begrippen een grote facelift. De zeer compleet uitgeruste en gelimiteerde Launch Editions zijn al bij ons te leasen! Deze zijn bijvoorbeeld standaard voorzien van een S tronic-automaat. Wat maakt de nieuwe A4 verder nóg beter dan zijn voorganger?

Design dat aansluit bij de laatste Audi’s

Het exterieur van de A4 is gemoderniseerd en sluit nu perfect aan op de andere recente Audi modellen zoals de Q8 en Audi e-tron. De auto is voorzien van nieuwe hightech led-verlichting. Op de Launch Edition zijn de led-koplampen standaard, maar u kunt ook kiezen voor de matrix-led-koplampen. Deze verlichting kan specifieke delen van het wegoppervlak onafhankelijk van elkaar belichten. Zo heeft u altijd zowel maximaal zicht als veiligheid. Bij het openen of afsluiten van de auto wordt u tevens begroet door een fraaie lichtanimatie. Dat is nog eens fijn instappen!

Ruim interieur met hightech bediening

Het ruim opgezette interieur van de Audi A4 is prachtig gebouwd. De aanwezige sfeerverlichting zorgt voor een persoonlijke tint. Voor de bediening is Audi helemaal overgestapt op aanraakschermen. Het centrale touchscreen is voor de beste gebruiksvriendelijkheid voorzien van akoestische feedback, zodat knoppen op het scherm aanvoelen als fysieke knoppen. Het instrumentarium achter het stuur bestaat uit een 12,3 inch full-HD scherm, het zogenoemde Audi virtual cockpit plus, ook standaard op de Launch Edition. Hiermee heeft u alle vrijheid in hoe belangrijke informatie weergegeven wordt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de navigatiekaart op het hele scherm te weergeven.

Helemaal connected

De A4 en A4 Avant zijn beide volgepropt met slimme technologie. Met Audi connect key is het mogelijk om met een (Android) smartphone uw auto te ontgrendelen en weer op slot te doen. U kunt zelfs via de myAudi app een virtuele sleutel uitlenen aan iemand! Naast communiceren met uw smartphone is de auto voorbereid om zelfs te kunnen communiceren met de weg zelf. Door middel van Car-to-X communicatie kan de auto informatie uitwisselen met infrastructuur die daarvoor geschikt is.

Lease de vernieuwde Audi A4 bij ActivLease

De zeer compleet uitgeruste Audi A4 Launch editions kunt u bestellen bij ActivLease! Wilt u graag meer bagageruimte? Kies dan voor de Avant uitvoering. Dan beschikt u over een kofferbak met een inhoud van maar liefst 495 liter. Met de achterbank neergeklapt is dit zelfs 1.495 liter! Onze medewerkers helpen u graag op weg. Natuurlijk kunt u ook voor andere modellen bij ons terecht! 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi geeft A4 en A4 Avant een grondige facelift