ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAudi toont Audi A6 e-tron Concept met revolutio...

Audi toont Audi A6 e-tron Concept met revolutionaire verlichting

22-04-2021
Audi toont Audi A6 e-tron Concept met revolutionaire verlichting

Audi laat de toekomst van zijn elektrische gamma zien met de Audi A6 e-tron Concept. Niet alleen heeft de Audi A6 e-tron Concept een indrukwekkende elektrische aandrijving, hij is ook uitgerust met futuristische led-verlichting die weleens de volgende stap kunnen worden in autoverlichting. Een productiemodel moet eind 2022 verschijnen. Nu al kunt u de reguliere  Audi e-tron uit voorraad leasen bij ActivLease, met extra lage bijtelling!

Futuristische led- en oled-verlichting

Het proefmodel wordt deze week getoond op de autobeurs in Shanghai en is gebouwd op het PPE-platform, samen ontwikkeld met Porsche. De Audi A6 e-tron Concept steelt vooral met zijn uiterlijk de show. Niet alleen krijgt het robuuste, zakelijke design een update die absoluut naar meer smaakt, de led-verlichting is iets totaal nieuws. Bekijkt u deze video maar of lees onze uitleg eronder.

De e-tron Concept is uitgerust met digitale matrix-lampen die u zelf deels kunt instellen qua vorm. Met led- en oledtechnologie hebt u bovendien ook de keus uit verschillende kleuren. De koplampen en achterlichten kunnen zelfs projecteren op de grond, bijvoorbeeld pijlen om de knipperlichten extra duidelijk aan te geven. Ook aan de zijkanten onder de deuren zitten led projectoren die verschillende symbolen kunnen projecteren. Zo kunnen ze bijvoorbeeld waarschuwingen plaatsen als u de deur wil openen van binnenuit. De resolutie van de koplampen moet zo hoog zijn dat u in theorie videogames kunt projecteren op een muur en uw smartphone als controller kan gebruiken! 

700 kilometer actieradius en supersnel laden

Dankzij het nieuwe PPE-platform is de Audi A6 Concept ongelofelijk snel, efficiënt en geoptimaliseerd voor elektrisch rijden. De A6 e-tron Concept heeft een 100 kWh accupakket die twee elektromotoren van stroom voorziet. Daarmee kan de Concept Car 350 kW vermogen produceren en 800 Nm trekkracht. Het PPE-platform maakt de A6 Concept ook geschikt voor laden met 270 kW. Volgens Audi kunt u daarmee binnen 25 minuten het accupakket tot wel 80% opladen. Tien minuten is al goed voor 300 kilometer actieradius! Over actieradius gesproken, Audi verwacht dat deze uitvoering maximaal 700 kilometer op een accupakket kan halen.

Audi A6 e-tron Concept

Audi e-tron leasen bij ActivLease

Meer informatie over de Audi A6 e-tron Concept volgt zeer binnenkort. Hoewel het om een Concept Car gaat, verwachten wij dat er flink wat technologie terugkeert in het productiemodel. Die wordt eind 2022 verwacht, maar u kunt nu al een Audi e-tron leasen met lage bijtelling en extra voordeel. Vraag onze vriendelijke medewerkers voor een vrijblijvende leaseofferte.

U kunt ook uit voorraad een elektrische auto met slechts 8% bijtelling leasen. Zolang de voorraad strekt!

Tags
Audi
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi toont Audi A6 e-tron Concept met revolutio...