ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Bekijk het high tech Audi e-tron interieur

Bekijk het high tech Audi e-tron interieur

07-07-2018

Bekijk het high tech Audi e-tron interieur

Later deze zomer kunnen wij de nieuwe Audi e-tron in vol ornaat bekijken want dan gaan de Duitsers deze elektrische topper officieel presenteren. Tot die tijd geven ze periodiek foto’s vrij van kleine details. Het interieur is thans aan de beurt en het is echt weer een ferme stap in de toekomst. De Audi e-tron krijgt wel vijf schermen in het interieur. Twee daarvan zullen optioneel leverbaar zijn als de schermen voor de zijcamera’s. De Audi e-tron wordt de eerste productieauto die zijspiegels optioneel kan vervangen voor camera’s! De Audi e-tron wordt begin 2019 leverbaar bij ActivLease.

Interieur met vijf schermen

Schermen in het interieur is niets nieuws meer. Maar vijf schermen? Het geeft het Audi e-tron interieur meteen een moderne indruk! Zoals u ziet zitten twee schermen in het middenconsole verwerkt en zullen deze dienen voor verscheidene functies en infotainment instellingen. De cockpit voor het stuur is ook digitaal en komt met een keur aan instellingen die de leaserijder mag aanpassen.

Audi e-Tron

Camera’s als zijspiegels

Het opmerkelijkst zijn de laatste twee 7 inch OLED schermen, gepositioneerd links en rechts onderaan de voorste raamstijlen. Zij laten de beelden zien van de “virtuele spiegels”. Het is technologie die we reeds in conceptauto’s zagen maar nu acht Audi de tijd rijp om het te verkopen. Optioneel kan u de Audi e-tron straks leasen met dit camerasysteem. De zijspiegels worden dan vervangen door kleine uitstulpingen onderaan de a-stijlen. Daar zitten de camera’s waarvan u ook de kijkhoek kan veranderen. De OLED schermen zijn aanraakgevoelig en geven opties voor inzoomen en uitzoomen.

Audi e-tron

400 kilometer actieradius

De technologische innovaties zijn indrukwekkend maar los daarvan wordt de Audi e-tron een uitzonderlijke toevoeging aan de constant verder groeiende elektrische markt. De e-tron wordt uitgerust met twee elektromotoren en een lithium-ion batterij met een capaciteit van 95 Kilowattuur. Deze SUV kan daardoor een elektrisch bereik van 400 kilometer halen, gemeten volgens de realistische WLTP meting.

Audi e-tron

Bestel uw Audi e-tron bij ActivLease!

De Audi e-tron is ook geschikt om aan een snellader van 150 kW gehangen te worden, wat opladen in een half uurtje mogelijk maakt. ActivLease verwacht de Audi e-tron begin volgend jaar op de markt, met een Nederlandse vanafprijs van circa 82.500 euro. Onze vriendelijke medewerkers maken een leaseofferte voor u en kunnen u met iedere stap van de elektrische omslag helpen.

Bron: Autovisie

Relevante artikelen

Getest: de Audi e-tron gaat op avontuur in de woestijn

17-10-2018 | Een elektrische auto is zeer geschikt om efficiënt en voordelig te rijden. Maar me...

Lees verder

Eindelijk officieel: de elektrische Audi e-tron! Begin 2019 in Nederland

18-09-2018 | We hebben er lang op moeten wachten, maar de Audi e-tron heeft eindelijk zijn camo...

Lees verder

Audi Q8 prijs bekend, hightech SUV van Audi nu te bestellen

20-07-2018 | Audi heeft de vanafprijs bekendgemaakt van de Q8, zijn allernieuwste premium SUV....

Lees verder

Veelbelovende elektrische auto's voor 2018/2019 [UPDATE]

16-07-2018 | Automobilisten gaan een aantal spannende jaren tegemoet! Dankzij de ontwikkeling v...

Lees verder