ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogBekijk het high tech Audi e-tron interieur

Bekijk het high tech Audi e-tron interieur

07-07-2018

Bekijk het high tech Audi e-tron interieur

Later deze zomer kunnen wij de nieuwe Audi e-tron in vol ornaat bekijken want dan gaan de Duitsers deze elektrische topper officieel presenteren. Tot die tijd geven ze periodiek foto’s vrij van kleine details. Het interieur is thans aan de beurt en het is echt weer een ferme stap in de toekomst. De Audi e-tron krijgt wel vijf schermen in het interieur. Twee daarvan zullen optioneel leverbaar zijn als de schermen voor de zijcamera’s. De Audi e-tron wordt de eerste productieauto die zijspiegels optioneel kan vervangen voor camera’s! De Audi e-tron wordt begin 2019 leverbaar bij ActivLease.

Interieur met vijf schermen

Schermen in het interieur is niets nieuws meer. Maar vijf schermen? Het geeft het Audi e-tron interieur meteen een moderne indruk! Zoals u ziet zitten twee schermen in het middenconsole verwerkt en zullen deze dienen voor verscheidene functies en infotainment instellingen. De cockpit voor het stuur is ook digitaal en komt met een keur aan instellingen die de leaserijder mag aanpassen.

Audi e-Tron

Camera’s als zijspiegels

Het opmerkelijkst zijn de laatste twee 7 inch OLED schermen, gepositioneerd links en rechts onderaan de voorste raamstijlen. Zij laten de beelden zien van de “virtuele spiegels”. Het is technologie die we reeds in conceptauto’s zagen maar nu acht Audi de tijd rijp om het te verkopen. Optioneel kan u de Audi e-tron straks leasen met dit camerasysteem. De zijspiegels worden dan vervangen door kleine uitstulpingen onderaan de a-stijlen. Daar zitten de camera’s waarvan u ook de kijkhoek kan veranderen. De OLED schermen zijn aanraakgevoelig en geven opties voor inzoomen en uitzoomen.

Audi e-tron

400 kilometer actieradius

De technologische innovaties zijn indrukwekkend maar los daarvan wordt de Audi e-tron een uitzonderlijke toevoeging aan de constant verder groeiende elektrische markt. De e-tron wordt uitgerust met twee elektromotoren en een lithium-ion batterij met een capaciteit van 95 Kilowattuur. Deze SUV kan daardoor een elektrisch bereik van 400 kilometer halen, gemeten volgens de realistische WLTP meting.

Audi e-tron

Bestel uw Audi e-tron bij ActivLease!

De Audi e-tron is ook geschikt om aan een snellader van 150 kW gehangen te worden, wat opladen in een half uurtje mogelijk maakt. ActivLease verwacht de Audi e-tron begin volgend jaar op de markt, met een Nederlandse vanafprijs van circa 82.500 euro. Onze vriendelijke medewerkers maken een leaseofferte voor u en kunnen u met iedere stap van de elektrische omslag helpen.

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBekijk het high tech Audi e-tron interieur