ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blog'Betaalbare Volkswagen e-Up blijft tot en met 2...

'Betaalbare Volkswagen e-Up blijft tot en met 2025 beschikbaar'

17-05-2022

'Betaalbare Volkswagen e-Up blijft tot en met 2025 beschikbaar'

De Volkswagen e-Up geldt als één van de goedkoopste elektrische auto’s die u kan leasen. En er is goed nieuws, want Volkswagen blijft hem voorlopig nog wel even maken. In ieder geval tot en met 2025. Dan wordt de elektrische instapper vervangen voor de Volkswagen ID.1, een compleet nieuwe auto. De verwachting is dat u de Volkswagen e-Up binnenkort weer kan bestellen dus houdt het aanbod van ActivLease goed in de gaten!

Opvolger Volkswagen e-Up

De Volkswagen ID.3 wordt gezien als de elektrische opvolger van de Volkswagen Golf en de Volkswagen Up krijgt op termijn ook een vervanger. De Duitsers gaven ons al een veelbelovende preview van een nieuw ID-model, al zal de uiteindelijke versie een iets andere vorm krijgen. Denk aan het formaat Volkswagen Polo. Op de achterklep komt zeer waarschijnlijk de naam Volkswagen ID.2. Het moet bovenal een betaalbare, compacte elektrische stadsauto worden.

Volkswagen e-Up

Productie tot 2025

Maar wegens de grote interesse, en omdat de Volkswagen ID.2 nog even op zich laat wachten, gaat Volkswagen tot eind 2025 door met het produceren van de e-Up. Dat betekent dat zakelijke rijders voorlopig nog een interessante optie erbij hebben in de keuze voor een elektrische auto. De Volkswagen e-Up heeft een WLTP-actieradius van 250 kilometer en komt standaard al met functies als automatische airco, cruise control, lane assist en een achteruitrijcamera. En dat alles voor een zeer schappelijke leaseprijs!

Volkswagen ID.Life

Naast de Volkswagen ID.2 staat ook de Volkswagen ID.1 op de planning

Duidelijk is dat er op termijn zowel een Volkswagen ID.2 als ID.1 zullen verschijnen en dat één van de twee geïnspireerd zal zijn op de ID.Life conceptauto op de afbeelding hierboven. Tot die tijd zal de Volkswagen e-Up te leasen zijn, wat natuurlijk voordelig kan bij ActivLease. We verwachten het model binnenkort weer terug in ons aanbod. Ook de populaire Volkswagen ID.3 is bij ons te leasen tegen een scherp tarief. Vraag een vrijblijvende leaseofferte aan, of neem contact op met een van onze lease adviseurs.

Bron: electrive.com

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blog'Betaalbare Volkswagen e-Up blijft tot en met 2...