ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogBMW i7 heeft koplampen met Swarovski-kristal

BMW i7 heeft koplampen met Swarovski-kristal

31-05-2022

BMW i7 heeft koplampen met Swarovski-kristal

De BMW i7 komt met een jaloersmakende feature waar weinig andere auto’s aan kunnen tippen. In de koplampen van de elektrische limousine zitten namelijk heuse Swarovski-kristallen verwerkt! En dat terwijl de auto al weinig moeite hoeft te doen om op te vallen. Kijk maar naar het gewaagde design, het super-de-luxe interieur of de sportauto-achtige prestaties. Niet voor niets is de i7 het elektrische topmodel van BMW dat u kan leasen.

Glitterwerk

BMW blijkt dol te zijn op kristal en verwerkt het in zijn meest exclusieve auto’s. Wie bijvoorbeeld het portier van de iX opent komt al behoorlijk wat glitterwerk tegen. Maar met de BMW i7 gaat men nog een stapje verder. De koplampen van de limousine zijn in twee delen opgesplitst, waarbij het bovenste gedeelte het unieke aanzicht van de auto vormt. En laat dat nou net de plek zijn waar het kristal in is verstopt.

BMW Crystal Headlights

Een auto met Swarovski-kristal, dat klinkt niet alleen ontzettend chique maar heeft ook echt een functie. Het zorgt namelijk voor een uniek ‘levend’ effect zodra de koplampen aan staan. De BMW Crystal Headlights Iconic Glow, zoals ze het zelf noemen. De i7 geeft vlak voor het instappen zelfs een kleine lichtshow waarmee de bestuurder letterlijk én figuurlijk in de schijnwerpers komt te staan.

Het maken van de speciale koplampen vergt een hoop precisie. Het Swarovski-kristal moet bijvoorbeeld goed op zijn plek blijven zitten tijdens het rijden. In onderstaand filmpje van BMW is te zien hoe ze op maat worden gesneden en worden verwerkt in de koplampen van de BMW i7.

Vraag een BMW i7 leaseofferte aan bij ActivLease

De BMW i7 geeft een duidelijk statement: wilt u een elektrisch auto met het hoogste niveau van luxe, dan is dit het model om voor te kiezen. De elektrische variant van de 7-Serie heeft daarnaast een performance om u tegen te zeggen. De elektromotoren leveren een totaal vermogen van 544 pk en de actieradius is goed voor meer dan 600 kilometer. In november staat de BMW i7 bij de Nederlandse dealer en u kan direct al een leaseofferte aanvragen!

Lease acties voor de BMW i7 bij ActivLease

105kWh eDrive50 335kW
BMW i7
Onderweg naar NL
105kWh eDrive50 335kW
Netto bijtelling:
€ 765,-
Actieradius:
611 km
Leaseprijs:
€ 1.475,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBMW i7 heeft koplampen met Swarovski-kristal