ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogBMW wil 5 elektrische auto's hebben in 2021

BMW wil 5 elektrische auto's hebben in 2021

24-05-2019

BMW wil 5 elektrische auto's hebben in 2021

BMW heeft haast met de omslag naar elektrisch rijden. De Duitsers zetten zwaar in op elektrische aandrijvingen en beloven voor eind 2021 met maar liefst 5 volledig elektrische auto’s op de markt te komen. Uitstekend nieuws natuurlijk want steeds meer Nederlanders kiezen voor elektrisch leasen. Ook het aanbod voordelig geprijsde elektrische modellen breidt stevig uit. Bij ActivLease kan u bijvoorbeeld terecht voor de Tesla Model 3, de KONA Electric, Volkswagen e-Golf en natuurlijk de BMW i3. Lease elektrisch in 2019 met slechts 4% bijtelling!

Er wordt volop geïnvesteerd in elektrisch rijden op de automarkt, dus BMW wil zeker niet achterblijven. Momenteel kan u de BMW i3 leasen als u een volledig elektrische auto van het Duitse topmerk wil hebben. Daar doen ze nog een schepje bovenop de komende 2 jaar. Voor eind 2021 staan er 5 elektrische BMW-modellen in de showrooms.

Elektrische Mini en BMW i4

Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens een presentatie in München. Voorzitter van BMW’s raad van bestuur, Harald Krüger, deed de plannen uit de doeken. Zo komt er een volledig elektrische Mini waarvan de productie dit jaar nog start in Oxford. In 2020 gaat productie van de BMW IX3 van start in Shenyang, China. De BMW inext en BMW i4 worden daar aan toegevoegd in 2021. Die modellen gaan de Duitsers zelf bouwen in Dingolfing en München.

Helft van de BMW’s wordt elektrisch

En er komt nog veel meer aan! Na 2021 gaat BMW in een nog hogere versnelling: in 2025 willen ze een range van 25 modellen hebben, waarvan de circa de helft volledig op elektriciteit rijdt. De Duitsers gaan de komende jaren tevens naar hun huidige modellen kijken, dus we verwachten ook daar de nodige plug-in hybride uitvoeringen.

BMW i4

Naast geld verdienen doet BMW het ook omdat het milieubewuster wil worden. Krüger ging zelfs op de klimaattoer en zei het volgende: “Het is aan ons allemaal om onze kinderen een leefbare wereld te geven. We lanceren hiervoor de juiste producten en hebben ons ten doel gesteld vanaf het jaar 2020 alleen elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen voor onze locaties wereldwijd aan te schaffen.” Vanaf 2020 verwacht het concern z’n CO2-uitstoot gehalveerd te hebben.

Elektrisch leasen in 2019 met 4% bijtelling bij ActivLease!

Elektrisch leasen in 2019 is al bijzonder voordelig dankzij onder andere de vriendelijke 4% bijtelling. Lease een volledig elektrisch model zoals de BMW i3, Tesla Model 3 of KONA Electric, en je krijgt de lage bijtelling bij de kentekenregistratie. Onze vriendelijke medewerkers maken graag een leaseofferte voor je en kunnen je adviseren over ons grote elektrische aanbod.

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBMW wil 5 elektrische auto's hebben in 2021