ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogBMW X3 nu ook als stekkerhybride, opstapje naar...

BMW X3 nu ook als stekkerhybride, opstapje naar volledig elektrische versie

11-11-2019

BMW X3 nu ook als stekkerhybride, opstapje naar volledig elektrische versie

BMW komt in 2020 met een volledig elektrische X3 maar voor het zover is schuift het merk een stekkerhybride variant naar voren. De BMW X3 xDrive30e heet het model met plug-in hybride aandrijving, dat vanaf voorjaar 2020 leverbaar is. Het levert een indrukwekkende combinatie op; het grote bereik van een verbrandingsmotor met het comfort van emissievrij rijden. De BMW X3 PHEV is nu te bestellen bij ActivLease en de perfecte uitkomst voor leaserijders die nog niet de elektrische overstap kunnen maken maar wel efficiënter willen rijden.

Een sportieve SUV

De BMW X3 heeft nu naast een viercilinder benzinemotor ook een elektromotor aan boord en die tikken gezamenlijk 292 pk aan. De kracht van de elektromotor komt goed van pas bij het stoplicht. Wie het gaspedaal intrapt heeft namelijk maar 6 seconden nodig om naar 100 km/u te sprinten. De topsnelheid ligt op 210 km/u. Van alle X3 modellen die u kunt leasen komt alleen de M40i sneller van zijn plek. Een lekker sportieve SUV dus!

50 km elektrische actieradius

Extra vermogen is natuurlijk prettig maar de aandrijving van de BMW X3 PHEV heeft meer pluspunten. In de elektrische rijstand is een actieradius van 50 km mogelijk. U hoeft lokaal dus geen druppel benzine te verbruiken en bij langere afstanden doet u gewoon een beroep op de benzinemotor. Een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot, dat is beter voor het milieu én voor uw portemonnee.

BMW X3 plug-in hybrid

Bagageruimte

De lithium-ion accu van de BMW X3 xDrive30e is onder de achterbank geplaatst maar met 450 liter bagageruimte zijn de opbergmogelijkheden niet veel minder dan bij de X3 zonder stekker. En met de optionele trekhaak van BMW is het zelfs mogelijk om een aanhanger mee te nemen. Het maximale trekvermogen van de SUV is 2.000 kg.

Elektrische BMW leasen doet u bij ActivLease

De plug-in hybride BMW X3 moet de overgang naar de puur elektrische BMW iX3 versoepelen. Wat hij gaat kosten is nog niet bekend maar u kunt zeer binnenkort een leaseofferte aanvragen voor de nieuwe SUV bij ActivLease. Inmiddels bieden wij diverse BMW modellen aan als stekkerhybride waaronder de 3 serie, 5 serie en 7 serie. En vergeet niet dat u alleen dit jaar nog kunt overstappen naar de volledig elektrische BMW i3 om gebruik te maken van de lage 4% bijtelling!

Bron: BMW Nederland

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogBMW X3 nu ook als stekkerhybride, opstapje naar...