ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Citroën C4 Cactus facelift komt met ingrijpende veranderingen

02-11-2017

Citroën C4 Cactus facelift komt met ingrijpende veranderingen

De Citroën C4 Cactus kan u sinds 2014 leasen en is reeds toe aan een facelift. De Fransen hebben aangekondigd dat vanaf het eerste kwartaal van 2018 het nieuwe model in Nederland leverbaar zal zijn. U kan hem dan ook leasen bij ActivLease in alle nieuwe uitvoeringen. De Citroën C4 Cactus krijgt een vernieuwd uiterlijk en ook het motorenaanbod en de uitrusting zullen ingrijpende veranderingen zien. ActivLease geeft u de details.

Minder zwart kunststof

Citroën gaat aan de voorkant en achterkant van de C4 Cactus nieuwe bumpers aanbrengen. Ze monteren achterop nieuwe led-achterlichtunits die in de klep doorlopen. De zwarte kunststof plaat die de Citroën C4 Cactus herkenbaar maakte komt te vervallen. Ook de voorkant krijgt minder zwart kunststof maar wel grotere koplampen.

Citroën C4 Cactus nieuwe motoren

De motorenlijst is reeds bekendgemaakt door de Fransen. Het instapmodel is een PureTech 82 met handgeschakelde transmissie en een vermogen van 82 pk. Hogerop vindt u de PureTech 110 die ook met zestraps automaat geleverd kan worden en een vermogen van 110 pk haalt. Het topmodel in de benzinecategorie is de PureTech 130 met een vermogen van respectievelijk 130 pk. De Citroën C4 Cactus is er ook voor dieselrijders. Het instapmodel daar is de BlueHDi 100 met een maximaal vermogen van 110 pk. In de herfst van 2018 voegen de Fransen daar nog een BlueHDi diesel aan toe met een vermogen van 120 pk en de optie om hem met een zestraps automaat te leasen.

Nadruk op comfort

Comfort krijgt meer nadruk in de facelift van de Citroën C4 Cactus. De 2018 uitvoering zal de eerste Europese auto worden die leverbaar is met het Progressive Hydraulic Cushions veersysteem. Dit is de opvolger van het befaamde hydropneumatische systeem dat Citroëns reeds voorzag van uiterst veel comfort tijdens het rijden.

Citroën C4 Cactus 2018

Een ander debuut gereserveerd voor de Citroën C4 Cactus facelift zijn de Advanced Comfort Seats die leverbaar zullen zijn vanaf 2018. Deze stoelen zijn gevormd met uiterst veel schuimrubber om een totaal nieuw niveau van comfort te bereiken. Ook voegen de Fransen meer geluidsisolerende materialen toe aan het interieur en wordt de Citroën C4 Cactus standaard voorzien van dikker glas zodat ongewenste geluiden minder kans maken de inzittenden te bereiken.

Citroën C4 Cactus voorzijde

Nieuwe Citroën C4 Cactus voorjaar 2018 leasen bij ActivLease

De vernieuwde Citroën C4 Cactus kan u voorjaar 2018 leasen bij ActivLease in alle mogelijke uitvoeringen. Citroën stelt verscheidene assistentiesystemen beschikbaar voor de Cactus zoals Active City Brake, verkeersbordherkenning, Lane Departure Warning, Blind Spot Monitoring, Park Assist of een achteruitrij camera. Onze vriendelijke medewerkers houden u graag op de hoogte van de laatste informatie over de Citroën C4 Cactus facelift. Wilt u dit jaar nog een Citroën C4 Cactus leasen? Bekijk onze voorraad en vraag een leaseofferte aan.

Tags
Citroen
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogCitroën C4 Cactus facelift komt met ingrijpende...