ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogCompleet vernieuwde Toyota Prius PHEV nu te bes...

Compleet vernieuwde Toyota Prius PHEV nu te bestellen vanaf 45.000 euro

15-05-2023

Compleet vernieuwde Toyota Prius PHEV nu te bestellen vanaf 45.000 euro

Eind vorig jaar kreeg de Toyota Prius een complete make-over. Het ontwerp werd door Toyota flink op de schop genomen ten opzichte van de eerdere generaties Prius. In Nederland zal de nieuwe generatie Toyota Prius alleen als plug-in hybride te leasen zijn. De volledig elektrische actieradius is flink gegroeid, want die ligt nu op maar liefst 86 kilometer! De prijzen beginnen bij 44.695 euro en vanaf het derde kwartaal van 2023 is hij te leasen. Bestellen kan per direct bij ActivLease!

3 luxe uitvoeringen

Er is bij het bestellen van de nieuwe Toyota Prius keuze uit 3 uitvoeringen: Dynamic, Executive en Solar Edition. De vanafprijs van 44.695 geldt hierbij voor de Dynamic uitvoering. Deze heeft onder andere 17 inch velgen, een achteruitrijcamera, stoelverwarming, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en 12,3 inch touchscreen. Een stapje hoger staat de Executive, die er is vanaf 47.195 euro. De Executive heeft een doorlopende lichtbalk aan de achterkant en diverse zwarte details in het exterieur. Verder zijn de velgen met 19 inch een maatje groter en is er onder andere een digitale binnenspiegel aanwezig. De Solar Edition is er vanaf 54.395 en heeft zoals de naam al verraad een dak met zonnepanelen, maar ook een slimme parkeerhulp, stoelventilatie en stoelverwarming achterin.

Toyota Prius interieur ActivLease

Bijna 2X zo krachtig als het vorige model

Vrijwel alle technische specificaties van de Prius zijn er met het nieuwe model flink op vooruit gegaan. De nieuwe Toyota Prius heeft een benzinemotor met 148 pk vermogen en een elektromotor van 160 pk sterk. Het totale systeemvermogen van 223 pk is daarmee bijna verdubbeld ten opzichte van de vorige generatie Prius. Het accupakket aan boord heeft een capaciteit van 13,6 kWh. De Executive en Solar Edition kunnen daar 72 kilometer elektrisch mee rijden. De Dynamic uitvoering komt het verst met maximaal 86 kilometer.

Toyota Prius leasen bij ActivLease

De Toyota Prius is er dus op alle fronten flink op vooruit gegaan met deze nieuwe generatie. Met een plug-in hybride geniet u bovendien van de comfortabele eigenschappen van elektrisch rijden, maar kunt u voor grote afstanden terugvallen op de brandstofmotor. Wilt u hem zo snel mogelijk zakelijk leasen zodra hij in het najaar beschikbaar is? Neem dan contact op met onze lease adviseurs en bestel hem snel bij ActivLease. Toch liever een volledig elektrische Toyota leasen? Neem dan een kijkje bij onze Toyota bZ4X aanbiedingen!

Lease acties voor de Toyota Prius bij ActivLease

2.0 Plug-in Hybrid Dynamic
Toyota Prius
Onderweg naar NL
2.0 Plug-in Hybrid Dynamic
Netto bijtelling:
€ 296,-
 
Leaseprijs:
€ 592,-
2.0 Plug-in Hybrid Executive
Toyota Prius
Onderweg naar NL
2.0 Plug-in Hybrid Executive
Netto bijtelling:
€ 313,-
 
Leaseprijs:
€ 656,-
2.0 Plug-in Hybrid Solar Edition
Toyota Prius
Onderweg naar NL
2.0 Plug-in Hybrid Solar Edition
Netto bijtelling:
€ 356,-
 
Leaseprijs:
€ 719,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogCompleet vernieuwde Toyota Prius PHEV nu te bes...