ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe beste verborgen Tesla features en hoe ze te...

De beste verborgen Tesla features en hoe ze te vinden

19-10-2018
De beste verborgen Tesla features en hoe ze te vinden

Een elektrische auto van Tesla behoort tot de meest geavanceerde auto’s die u kunt leasen. Hij kan bijvoorbeeld razendsnel accelereren, deels zelfstandig rijden en enorme afstanden afleggen zonder bij te laden. Maar wist u dat Tesla-baas Elon Musk allerlei verborgen features in de Model S en Model X heeft verstopt? ActivLease is uw Tesla leaseintermediair en vertelt hoe u ze allemaal kunt vinden.

Tesla Model X lichtshow

Als u een Tesla gaat leasen, moet u écht deze geheime functie een keer uitproberen. Houd het Tesla logo op het touchscreen ingedrukt, tik de code ‘holiday’ in en volg de instructies. De auto geeft vervolgens een indrukwekkende lichtshow weg! Het trucje werkt ook voor de Model S, maar de Model X maakt er echt een waar spektakel van.

Tesla Sketchpad

Rondrijden in een Tesla kan best inspirerend zijn. Druk drie keer op de T bovenin het display en het touchscreen verandert in een sketchpad waarop u uw creatieve ingevingen kunt schetsen. De tekening kan daarna opgestuurd worden naar Tesla.

Atari games

Tesla heeft onlangs een update uitgerold die het mogelijk maakt om retro games te spelen. Druk op de T van Tesla en er verschijnt een nieuw Atari-logo op het touchscreen. Deze is voor de veiligheid alleen te activeren zodra de auto in parkeerstand staat. In deze modus zijn klassiekers als Missile Command, Asteroids, Centipede en Lunar Lander te spelen, en wellicht worden games als Tempest en Pole Position ook nog toegevoegd. In het filmpje hieronder is te zien waar u de Tesla games kunt vinden.

Autopilot regenboog

Normaal gesproken ziet u op het instrumentenpaneel waar de Tesla zich bevindt op de rijbaan en welke andere weggebruikers gedetecteerd zijn. Tesla heeft hier een grappige easter egg verborgen. Activeer Autopilot vier keer achter elkaar en de grijze rijbaan op het scherm verandert ineens in een felgekleurde regenboog.

Regenboog laadkabel

Probeer eens het volgende bij het opladen van uw Tesla bij een Supercharger. Druk tien keer achter elkaar op de hendel van de laadkabel en de laadpoort verandert ineens in alle kleuren van de regenboog. Sneller kan Tesla het opladen niet maken, wel leuker.

Rondrijden op Mars

Naast het bouwen van elektrische auto’s houdt Tesla CEO Elon Musk zich intensief bezig met zijn ruimtevaartbedrijf SpaceX. Als knipoog hiernaar heeft hij een verborgen Mars functie ingebouwd. Houd bovenaan het scherm de T van Tesla ingedrukt en typ het woord ‘mars’ in. De navigatiekaart verandert dan in het oppervlakte van de rode planeet en de Tesla transformeert in een Mars Rover.

Haardvuur

Dankzij de stoelverwarming zit u er in een Tesla altijd warmpjes bij, maar wat extra sfeer kan natuurlijk geen kwaad. De nieuwste update voegt een 'Romance Mode' toe aan het Easter Egg menu, die geactiveerd wordt als u op het vuuricoontje aantikt. Deze verandert het centrale touchscreen van de Tesla in een gezellig haardvuur.

Tesla leaseofferte aanvragen kan bij ActivLease

Heeft u alle verborgen features in de Tesla al ontdekt? Dan kunt u ze gemakkelijk terugvinden in het Tesla Easter Egg menu. Ondertussen gaat Tesla continu door met het toevoegen van updates. CEO Elon Musk hint regelmatig naar het toevoegen van nieuwe features, zoals een Pokémon Go-achtige manier om beloningen vrij te spelen bij het bezoeken van Supercharger laadstations. ActivLease is uw Tesla leaseintermediair en houdt al het nieuws voor u in de gaten. Meteen een Tesla auto leasen? Vraag een leaseofferte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe beste verborgen Tesla features en hoe ze te...