ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe BMW i5 is voor het eerst te zien in korte te...

De BMW i5 is voor het eerst te zien in korte teaser

08-05-2023

De BMW i5 is voor het eerst te zien in korte teaser

BMW ligt alvast een tipje van de sluier op van hun volgende elektrische auto, de i5. Dit wordt de elektrische variant van de nieuwe 5 Serie. Onlangs maakten wij nog een EV TEST met de nieuwe compacte SUV iX1, maar het volgende elektrische model van BMW is weer een traditionele sedan zoals de BMW i4 en i7. BMW plaatste een korte teaservideo waarin enkele contouren en een glimp van het nieuwe BMW i5 interieur te zien is. De volledige onthulling staat gepland voor 24 mei.

Verlichte maar traditionele grille

De teaser van BMW is dan wel erg kort, maar er zijn al twee belangrijke dingen te zien: de voorkant van de auto en een stuk van het dashboard. Aan de voorkant valt op dat BMW bij de i5 kiest voor een meer traditionele vorm van de grille, in tegenstelling tot de opvallende grote ‘nieren’ van de BMW i4, i7 en de iX. De omtrek van de nieren is bovendien verlicht, wat we eerder zagen in de Iconic Glow verlichting uit de BMW i7.

Sfeerverlichting zoals de BMW i7

Ook in het interieur zien we meteen al een grote gelijkenis met de nieuwe 7-Serie en dat is de lichtgevende strook die over het dashboard loopt en doorloopt tot in de portieren. Net als in de grote broer van de i5 zit er een kristalachtig patroon in verwerkt. Ook zien we een groot breedbeeld touchscreen met de nieuwste versie van BMW’s iDrive infotainment.

Elektrische BMW leasen bij ActivLease

Waarschijnlijk kiest BMW met de i5 dezelfde route als bij de i7, waarbij de elektrische uitvoering voorrang krijgt op de brandstof uitvoeringen van de nieuwe 5 -Serie. We hoeven niet heel lang meer te wachten tot we de eerste details en specificaties te horen krijgen, want op 24 mei zal de BMW i5 gepresenteerd worden. Daarna staat er ook nog een BMW i5 Touring uitvoering op de planning. Wilt u sneller instappen in een elektrische BMW? De kleine broer i4 is nog dit jaar te leasen bij ActivLease. Ook elektrische SUV's zoals de BMW iX1 kunt u bij ons nog dit jaar leasen! Neem snel contact op voor een vrijblijvend lease aanbod!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe BMW i5 is voor het eerst te zien in korte te...