ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De DS 7 Crossback E-Tense 4x4 PHEV kunt u nu leasen bij ActivLease

10-01-2020

De DS 7 Crossback E-Tense 4x4 PHEV kunt u nu leasen bij ActivLease

De eerste plug-in hybrid van DS Automobiles is een feit en kunt u nu leasen bij ActivLease. De DS 7 Crossback komt ook met traditionele motoren maar de PHEV versie is absoluut het spannendst. Hiermee bewijst het merk namelijk dat de eigenzinnige DS-stijl een fantastische toevoeging is aan de hybride SUV markt. Lease nu de DS 7 Crossback E-Tense 4x4 bij ActivLease!

Meer elektrische DS modellen

DS Automobiles gaat vanaf 2025 helemaal over op elektrische auto’s en plug-in hybrids. De DS 7 Crossback wordt dus de eerste van velen, maar het is knap dat de fabrikant nu al zijn DNA zo perfect heeft gecombineerd met de hybride technologie.

Hybride aandrijving in de DS 7 Crossback

De DS 7 Crossback E-Tense 4x4 start met een 1,6 liter turbomotor op benzine die ondersteund wordt door een elektromotor die 110 pk naar de voorwielen overbrengt. Maar dat is niet alles want de DS 7 heeft ook nog een elektrische aandrijving bij de achterwielen die goed is voor 112 pk! Het gecombineerd vermogen van 300 pk en maximum koppel van 520 Nm zorgt voor een uiterst indrukwekkende 4x4 SUV. Standaard wordt de DS 7 E-Tense 4x4 geleverd met 8-traps automaat.

DS 7 Crossback E-Tense

DS 7 Crossback E-Tense actieradius

Volgens de WLTP-meting is het volledig elektrische bereik ongeveer 58 kilometer. De DS 7 Crossback E-Tense is echter voorzien van 5 verschillende rijstanden waartussen u al rijdend kan wisselen. Natuurlijk zult u vooral met benzine- en elektromotor gecombineerd rijden en het hybride benzineverbruik is dan gemiddeld maar 1,3 liter op 100 kilometer. Oftewel 1 op 76,9!

DS 7 Crossback E-Tense 4x4 leasen bij ActivLease

Het mag duidelijk zijn dat DS met deze SUV de markt flink wil opschudden. De DS 7 Crossback E-Tense wordt om die reden met een uitgebreide standaard uitrusting geleverd én voor een verrassend scherpe prijs! Dat ziet u ook terug in de maandprijs bij ActivLease; onze vriendelijke medewerkers maken graag een persoonlijke leaseofferte voor u. De DS 7 Cross E-Tense 4x4 is nu leverbaar, net als andere uitvoeringen van de premium SUV.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe DS 7 Crossback E-Tense 4x4 PHEV kunt u nu le...