ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe extreem sportieve Hyundai IONIQ 5 N is nu te...

De extreem sportieve Hyundai IONIQ 5 N is nu te bestellen vanaf 73.995 euro

15-01-2024
De extreem sportieve Hyundai IONIQ 5 N is nu te bestellen vanaf 73.995 euro

Hyundai heeft de orderboeken geopend van de extreme Hyundai IONIQ 5 N. Deze sportieve uitvoering van de IONIQ 5 ziet er niet alleen flink gemener uit van buiten, hij biedt ook bizar veel vermogen, namelijk tot wel 650 pk! Hyundai vraagt voor al deze krachxt en de sportieve aankleding een aantrekkelijke prijs. Instappen kan vanaf 73.995 euro. De Hyundai IONIQ 5 N wordt dit voorjaar in Nederland verwacht. Natuurlijk kunt u de auto nu direct bestellen bij ActivLease!

In alle opzichten extremer

De IONIQ 5 N is niet zomaar een sportievere aankleding van de reguliere IONIQ 5. Hyundai trekt alle registers open en komt met een behoorlijk extreem pakket voor de elektrische SUV, wat hem meteen de krachtigste sportauto van Hyundai ooit maakt. Twee elektromotoren zorgen voor 609 pk vermogen en zelfs 650 pk met de N Grin Boost modus ingeschakeld. De IONIQ 5 N ligt een paar centimeter dichter bij de grond dan de reguliere IONIQ 5 en is voorzien van sportievere bumpers voor een agressiever uiterlijk,  21 inch velgen, N kuipstoelen, sportstuur, achterspoiler en zelfs een N Drift Optimizer.

Hyundai IONIQ 5 N interieur

84 kWh accu voor 448 kilometer actieradius

Voor al dit moois vraagt Hyundai 73.995 euro, en dat is een aantrekkelijke prijs te noemen voor een auto met maximaal 650 pk vermogen. Hierbij is de auto ook uitgerust met extra sportieve Pirelli P-Zero banden. Naast de prijs heeft het merk ook de actieradius voor deze krachtige SUV bekendgemaakt. Gelukkig biedt de IONIQ 5 N ondanks al dat extra vermogen nog een ruime actieradius van 448 kilometer WLTP.  Dit is te danken aan het grotere 84 kWh accupakket.

Hyundai IONIQ 5 N vanaf voorjaar 2024 te leasen bij ActivLease

Met de IONIQ 5 N levert Hyundai zijn meest sportieve personenauto ooit af, en u kunt hem zakelijk leasen bij ActivLease. Hoe extreem deze Hyundai ook is, hij blijft qua ruimte evengoed geschikt voor het hele gezin! Naar verwachting gaat de IONIQ 5 N dit voorjaar de weg op in Nederland. Neem voor een vrijblijvende lease aanbieding contact op met onze lease adviseurs, of vraag direct een offerte aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe extreem sportieve Hyundai IONIQ 5 N is nu te...