ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe Fiat e-Ducato is een van de breedst inzetbar...

De Fiat e-Ducato is een van de breedst inzetbare elektrische bedrijfswagens

16-11-2020

De Fiat e-Ducato is een van de breedst inzetbare elektrische bedrijfswagens

Ook Fiat is inmiddels ingestapt in de wereld van elektrische bedrijfswagens. Met een elektrische variant van hun grootste bus, de Ducato, zet het merk in een klap een van de breedst inzetbare elektrische bedrijfswagens neer. De e-Ducato is namelijk in hetzelfde aantal configuraties beschikbaar als de reguliere variant. En dat zijn er nogal wat! Hij is er naast als gesloten bestelwagen ook als chassis cabine te leasen, of juist voor personenvervoer. Zo is er voor iedere ondernemer een geschikte uitvoering.

De e-Ducato biedt altijd een geschikte configuratie

De Fiat e-Ducato is een van de meest veelzijdige elektrische bedrijfswagens dankzij de vele configuraties. Zo is de gesloten bestelversie er in 3 lengtevarianten en 3 verschillende hoogtes, met een laadvolume tot wel 17 m3. Ook de personenversie, Ducato Combinato genaamd, is in 3 lengtevarianten te leasen. In deze uitvoering is er plek voor maximaal 9 personen. De chassis cabine variant komt er in maar liefst 5 uitvoeringen. Het beschikbare laadvolume doet niet onder voor dat van de reguliere variant met dieselmotor. Dankzij slimme rijmodus instellingen kunt u het rijgedrag van de bus aanpassen aan de omstandigheden en belading. Zo kunt u kiezen voor een maximale actieradius met de huidige acculading, of juist voor meer vermogen tijdens rijden met zware belading.

Een geschikte actieradius voor in de stad

De elektrische Ducato biedt u keuze uit 2 accupakketten om de 122 pk sterke elektromotor van energie te voorzien. Eentje van 47 kWh en een van 79 kWh. Deze bieden een WLTP actieradius van 130 of 230 kilometer. Deze actieradius is ook afhankelijk van de gekozen uitvoering en kan dus iets hoger of lager uitvallen. De accu’s zitten altijd in het chassis verwerkt, zodat Fiat elke configuratie van de Ducato ook elektrisch kan aanbieden. Moet u een keer iets verder zijn voor een klus? Met snelladen kunt u binnen 30 minuten weer 100 kilometer rijden.

Bij ActivLease least u alle populaire elektrische bedrijfswagens

Met de e-Ducato bewijst ook Fiat dat een elektrische bedrijfswagen niet meer onder hoeft te doen voor de dieselvariant. Daar komt bij dat u zich in de stad geruisloos kunt verplaatsen en niet na hoeft de denken over eventuele milieuzones. Bent u als ondernemer klaar om over te stappen naar een elektrische bedrijfswagen? Bij ActivLease bent u aan het goede adres. Bij ons least u de populaire modellen zoals de e-Ducato, maar ook de Peugeot e-Expert, de Volkswagen e-Crafter of de Mercedes-Benz e-Sprinter. Vraag vrijblijvend een leaseofferte aan of neem contact op met onze medewerkers.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Fiat e-Ducato is een van de breedst inzetbar...