ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAlle bedrijfswagensFiat

Fiat bedrijfswagen leasen

Fiat lease

Met de Fiat bent u verzekerd van veel rijplezier en veilige kilometers, met deze bedrijfsauto leaset u een voertuig met een lage kilometer kostprijs.

Bij ActivLease kunt u de Fiat leasen. Wij hebben afspraken met verschillende dealers gemaakt voor de centrale inkoop van de Fiat. Op die manier maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden om voordelig uw Fiat te leasen, zowel voor operationele als financial lease.

Kijk op onze website bij de voorraadauto’s en in de outlet voor de voordelige aanbiedingen. Wilt u toch liever een Fiat financieel leasen omdat u liever uw Fiat met een financiële lease op uw eigen balans wilt hebben staan, ga dan naar onze financiële leasevoorraad.

Het merk Fiat

Fiat, wie kent het niet! Een Italiaans automerk dat vanaf het begin van de jaren 1900 gelijk succes had. Er werd gestart met 150 werknemers, die 24 auto's produceerden in 1900. Fiat deed ook mee aan diverse races, waarbij veel successen werden geboekt. In 1908 ging Fiat de landsgrenzen over en begon het naast auto's ook lichte bedrijfswagens, scheepsmotoren, vrachtwagens en trams te produceren. Gedurende de Eerste Wereldoorlog legde Fiat zich toe tot het produceren van legervoertuigen en dergelijke, maar vanaf 1922 pakten ze de draad weer op.

Als slachtoffer van het het bewind van Mussolini kon Fiat zich alleen even op de nationale markt richten en concentreerde het zich op de productie van bedrijfswagens en vrachtwagens. In de begin jaren '30 begon het trein- en vliegverkeer weer aan te trekken en kwam Fiat met auto's die bestemd waren voor een breder publiek.

De laatste jaren heeft Fiat zich toegelegd op de ontwikkeling van zuinige motoren, wat heeft geleid tot de productie van zeer efficiënte JTDm dieselmotoren en bijzonder zuinige TwinAir 2-cilinder benzinemotoren.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAlle bedrijfswagensFiat