ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe Fiat Doblò wordt ook elektrisch als E...

De nieuwe Fiat Doblò wordt ook elektrisch als E-Doblò

10-06-2022

De nieuwe Fiat Doblò wordt ook elektrisch als E-Doblò

De huidige Fiat Doblò verscheen in 2010 dus het is hoog tijd voor een update. Als lid van de Stellantis-familie heeft de Doblò een nieuw moderner uiterlijk dat mooi gelijk wordt getrokken met de andere bedrijfswagenmerken. Dat betekent ook dat voor het eerst de Fiat bestelauto een elektrisch versie krijgt: de Fiat E-Doblò! Die kan net als de benzine- en dieselvarianten binnenkort besteld worden bij ActivLease. Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs en ontvang een vrijblijvende leaseofferte. Elektrisch leasen biedt u veel fiscale voordelen in 2022.

Elektrische varianten voor personenvervoer

De ruime bestelbus hoorde nog onder Fiat Chrysler toen de laatste modelupdate verscheen. Maar als lid van de Franse Stellantis-groep deelt de Doblo voortaan veel eigenschappen met de Peugeot Partner, Citroën Berlingo en meer busjes. Bijvoorbeeld dat er personenauto-versies komen (Fiat Doblò Combi en de Crew Cab) en natuurlijk een elektrische variant.

Nieuwe Fiat Doblò prestaties

Die elektrische uitvoering van de Fiat Doblo kan rekenen op een 50 kWh accupakket. De E-Doblò heeft bovendien een elektromotor die goed is voor 136 pk vermogen en 260 Nm koppel. De topsnelheid is 130 km/u en de maximale actieradius 280 kilometer (WLTP-cyclus). De elektrische Doblò is bovendien geschikt voor snelladen tot 100 kW.

Fiat Doblo

Laadruimte en laadgewicht

Liever nog een bestelauto met een traditionele motor? Dat kan ook, want de nieuwe Fiat Doblò kunt u leasen met een 1.2 benzinemotor, goed voor 110 pk vermogen. Dieselrijders kiezen de 1.5 liter dieselmotor met 100 of 130 pk vermogen. De Fiat Doblò komt ongeacht de motor als 4,5 meter lange variant of als 4,75 meter lange uitvoering. De langste versie van de bestelbus heeft 4,4 kubieke meter laadruimte achterin. Het maximale laadgewicht is 1.000 kg en voor de E-Doblò 800 kg.

Nieuwe Fiat Doblò en Fiat E-Doblò leasen bij ActivLease

Naast het vernieuwde exterieur is het interieur ook gemoderniseerd. Standaard komt de Fiat Doblò met een digitaal instrumentarium en 8 inch infotainmentscherm. Optioneel kunt u er nog een head-up display bij bestellen en een digitale achteruitkijkspiegel. Meer opties zijn beschikbaar bij ActivLease, vraag onze vriendelijke medewerkers naar alle Fiat Doblò accessoires en uitvoeringen. Of bekijk onze huidige Fiat Doblò voorraad, samen met onze nu leverbare elektrische bestelauto’s.

Lease acties voor de Fiat Doblo Cargo (Stadscombi) bij ActivLease

1.6mjd 105 PK L1H1 EasyPRO Airco
Fiat Doblo Cargo
Onderweg naar NL
1.6mjd 105 PK L1H1 EasyPRO Airco
   
Leaseprijs:
€ 284,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe Fiat Doblò wordt ook elektrisch als E...