ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De Kia e-Soul is een van meest excentrieke EV's van dit moment

24-03-2020

De Kia e-Soul is een van meest excentrieke EV's van dit moment

De Kia e-Niro is een erg populaire elektrische auto in Nederland. En dat is niet voor niets, want voor een scherpe prijs rijdt u in een goed uitgeruste elektrische auto met een zeer ruime actieradius. Er is sinds dit jaar nog een elektrische Kia die u kunt leasen, namelijk de e-Soul. Als u op zoek bent naar een elektrische auto met een uitgesproken uiterlijk en een uitrusting die niet onder doet voor de e-Niro, dan hoeft u niet meer verder te zoeken.

Een uitgesproken verschijning en karakter


De Kia e-Soul wordt in Nederland alleen volledig elektrisch leverbaar. De techniek onder de motorkap is gelijk aan dat van de e-Niro en de Hyundai Kona. Tot zo ver weinig verschil dus. Maar als we kijken naar het uiterlijk, dan is de e-Soul een stuk opvallender door zijn uitgesproken stijlelementen en vierkante vormgeving. Zo zijn de lichtunits aan de achterkant helemaal doorgetrokken langs de daklijn en kunnen het dak en de zijspiegels in een contrasterende kleur worden uitgevoerd. Aan de voorkant bevinden zich opvallende smalle lichtunits en ontbreekt een grille volledig. Met de e-Soul rijdt u rond in een opvallende verschijning!

Ook binnenin volop vrolijkheid

Het vierkante uiterlijk heeft nog een groot voordeel. Binnenin is de auto opvallend ruim voor zijn formaat. Hierdoor is het een prima leaseauto voor het hele gezin. Kia heeft er daarnaast alles aan gedaan om het vrolijke uiterlijk ook binnenin terug te laten komen. De deuren zijn voorzien van opvallende sfeerverlichting, waarvan u zelf de kleur kunt kiezen. De sfeerverlichting kan bovendien reageren op geluid en beweegt mee met muziek! Deze unieke feature gaat gegarandeerd voor lachende gezichten zorgen. Het audiosysteem aan boord is overigens te upgraden naar een premium systeem van Harman Kardon. De e-Soul is daarnaast voorzien van een digitaal OLED instrumentenpaneel achter het stuur en optioneel kunt u nog kiezen voor een head-up display.

Op een slimme manier energie besparen

Op een volle accu kan de e-Soul een indrukwekkende 452 kilometer rijden volgens WLTP standaard. Bovendien is hij uitgerust met een warmtepomp en kunt u op verschillende niveaus regeneratief remmen om de accu tegemoet te komen. Rijdt u vaak alleen in de auto? Dan heeft Kia nog een erg slimme feature bedacht. Met de ‘driver only’ knop wordt de verwarming alleen op de bestuurder gericht en zo wordt de energie om de rest van de cabine te verwarmen bespaard.

Lease bij ActivLeasae uw Kia e-Soul

Heeft u interesse in deze excentrieke elektrische auto? Als expert in elektrisch rijden werken wij samen met verschillende grote leasemaatschappijen. Hierdoor kunnen we u altijd voorzien van een passend aanbod. Vraag snel een scherpe leaseofferte aan bij een van onze medewerkers!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Kia e-Soul is een van meest excentrieke EV's...