ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe BMW 2-Serie Active Tourer laat z'n ne...

De nieuwe BMW 2-Serie Active Tourer laat z'n neus zien

06-10-2021
De nieuwe BMW 2-Serie Active Tourer laat z'n neus zien

Tegenwoordig stappen vrijwel alle automerken met veel modellen over op SUV’s en crossovers. Deze stoer ogende modellen zijn razend populair bij leaserijders en bieden bovendien een comfortabele hoge instap. Het MPV segment lijkt daardoor een beetje vergeten, maar met de nieuwe 2-Serie Active Tourer houdt BMW de MPV levend. Sterker nog, de Active Tourer oogt sportiever dan ooit én krijgt 2 plug-in hybride uitvoeringen. Vanaf februari 2022 is hij te leasen.

Sportief design met veel binnenruimte

Met de 2-Serie Active Tourer is het BMW gelukt om het design gelijk te trekken met de laatste modellen, maar tegelijkertijd de MPV vorm te behouden. Vooral de voorkant is opvallend, met wederom een forse grille. Maar bij een MPV draait het allemaal om veel binnenruimte en dat zit bij de 2-Serie Active Tourer dan ook helemaal goed. Achterin past 470 liter aan bagage. De achterbank is verschuifbaar, waardoor er 90 liter meer ruimte beschikbaar komt. Met de achterbanken helemaal plat kan er maximaal 1.455 liter bagage mee.

BMW 2-Serie Active Tourer - ActivLease

Interieur met BMW’s nieuwste infotainmentscherm

In het interieur vinden we een verrassing, want BMW heeft de 2-Serie Active Tourer, in tegenstelling tot de reguliere 1-Serie en 2-Serie, voorzien van het nieuwste xDrive infotainmentsysteem. Op het dashboard staat een doorlopend en gebogen paneel, wat een 10,25 inch digitaal instrumentarium en een 10,7 inch touchscreen bevat. Standaard is klimaatregeling met twee zones aanwezig, evenals  een achteruitrijcamera, regensensor, lederen stuurwiel en diverse veiligheidssystemen.

BMW 2-Serie Active Tourer - ActivLease

Vanaf februari 2022 te leasen bij ActivLease

Bij de introductie is de 2-Serie Active Tourer te leasen met 4 aandrijflijnen, met een vermogen tussen de 136 en 218 pk. Met uitzondering van de instapversie beschikken alle motoren over mild-hybride technologie. In de zomer van 2022 verschijnen ook nog 2 plug-in hybride varianten. Deze beschikken over een systeemvermogen van 245 en 326 pk en krijgen een 14,9 kWh accupakket. Hiermee kan tot maar liefst 80 kilometer volledig elektrisch mee kan worden gereden! Blijf ActivLease volgen voor alle info en de prijzen. Wilt u liever een volledig elektrische BMW leasen? Bij ons kunt u direct een vrijblijvende leaseofferte aanvragen voor de BMW iX3.

Tags
BMW
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe BMW 2-Serie Active Tourer laat z'n ne...