ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe elektrische BMW's komen nog sneller

De nieuwe elektrische BMW's komen nog sneller

05-07-2019
De nieuwe elektrische BMW's komen nog sneller

Een nieuwe lijn elektrische BMW’s komt nog sneller dan aanvankelijk was beloofd. De Duitsers beloofden eerst dat 12 nieuwe auto’s met stekker voor 2025 in de showroom zouden staan. De ontwikkelingen in elektrisch rijden gaan alleen zo snel, dat BMW nu een nog grotere belofte doet. De 12 nieuwe elektrische BMW’s moeten al voor 2023 klaar voor leasen zijn! ActivLease kan u nu al de BMW i3 leveren voor leasing. Een elektrische auto leasen in 2018 garandeert u de zeer voordelige 4% bijtelling.

BMW iX3 en Mini Electric beschikbaar vanaf 2020

De Duitsers kondigden hun elektrische plannen al in 2016 aan met de NEXT-strategie. De BMW i3 werd toen genoemd en die is nu beschikbaar voor leasing. Vanaf 2020 komen daarbij de BMW iX3 en de Mini Electric. Vanaf 2021 wordt de BMW i4 toegevoegd en krijgen we de eerste productieversie van het veelbelovende iNEXT Concept Car. Verwacht wordt dat BMW daaruit nog veel meer uiterst interessante modellen laat voortkomen.

BMW heeft al veel langer de technologie om haar range elektrisch, maar was tot nog toe kritisch op de batterijtechnologie. Het was allemaal nog te zwaar en met te lage capaciteit, maar nu de batterijtechnologie met zevenmijlssprongen vooruitgaat, herziet het concern zijn plannen en zet het weer meer in op de elektrische omslag.

BMW iNext Concept

Toch nog benzine-BMW’s?

Ontwikkelingsbaas van BMW, Klaus Fröhlich, ziet wel nog dat de benzineauto een plaats in de range zal houden. “Er zullen over 10 jaar regio’s zijn waar we 100% volledig elektrische auto’s afzetten, maar onveranderd delen in de wereld zijn waar geen enkele elektro-auto de showroom verlaat. Essentieel is de laadinfrastructuur en die zal de komende jaren absoluut wijzigen.”

Lease de BMW i3 nu met 4% bijtelling bij ActivLease

BMW ontwikkelt daarom ook plug-in hybrides voor de Europese markt. Nederland is wel een van de koplopers in Europa wat betreffende elektrische autoverkoop en laadinfrastructuur. Bovendien loont het leasen van een elektrische auto bijzonder goed door de vriendelijke 4% bijtelling. Interesse in de BMW i3 of een andere elektrische topper zoals de Tesla Model 3 of de KONA Electric? Vraag onze vriendelijke medewerkers voor de vrijblijvende leaseofferte!

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe nieuwe elektrische BMW's komen nog sneller