ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

De Volkswagen e-Up! is weer terug van weggeweest

17-06-2021

De Volkswagen e-Up! is weer terug van weggeweest

De elektrische variant van de kleinste Volkswagen is weer terug op de prijslijst. Na een korte tijd van afwezigheid is de e-Up weer te bestellen. Dankzij zijn compacte formaat en vlotte elektromotor is dit een ideale elektrische auto voor in de grote stad. Ook voor ritjes buiten de stad is hij dankzij z’n actieradius van 250 kilometer goed geschikt. Daarbij is het een van de voordeligste EV’s om te leasen!

250 kilometer rijden door de stad

De Volkswagen e-Up is op technisch vlak helemaal gelijk gebleven. Dit betekent een accupakket van 36,8 kWh en een 83 pk sterke elektromotor aan de voorkant. Dit moet volgens de WLTP waarde een actieradius van 250 kilometer opleveren, maar Volkswagen geeft aan dat dit ook hoger uit kan vallen, bijvoorbeeld als de e-Up alleen in de stad wordt gebruikt. In de steden wordt er vaker rustig gereden en kan dankzij regeneratief remmen ook vaak energie terug naar de accu worden gestuurd.

Volkswagen e-Up

Keuze uit 2 uitvoeringen

Van buiten is de e-Up te herkennen aan de led verlichting in de onderbumper. Hij is te leasen in 2 uitvoeringen. Voor de instapprijs van 25.850 euro is de e-Up standaard voorzien van airconditioning, een achteruitrijcamera, cruise control en lane assist. De Style uitvoering heeft daarnaast nog 16 inch velgen, chique aluminium instaplijsten, getinte achterruiten en een zwart dak. Deze uitvoering is er voor 27.200 euro.

Volkswagen e-Up

Een elektrische Volkswagen leasen bij ActivLease

Met de e-Up is er een EV die erg geschikt is voor in de stad terug van weggeweest. Instappen in een elektrische Volkswagen is daarmee ook meteen voordeliger geworden. Heeft u liever een ruimere elektrische leaseauto van Volkswagen? Bij ActivLease kunt u de Volkswagen ID.3 nog uit voorraad leasen met slechts 8% bijtelling, dankzij een 2020 kenteken. Deze voorraad is beperkt, dus wees er snel bij!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Volkswagen e-Up! is weer terug van weggeweest