ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDe zomer is compleet met de Renault e-Plein Air

De zomer is compleet met de Renault e-Plein Air

17-08-2019

De zomer is compleet met de Renault e-Plein Air

De Renault Twizy en de klassieke Renault 4 hebben een kindje gekregen, en hij heet e-Plein Air. De elektrische cabriolet werd in juli gepresenteerd in Frankrijk en ziet er heerlijk retro uit. Wij zien onszelf al op een heerlijke zomerse dag door de polder rijden, inclusief de picknickmand vol eten en drinken achterop. Hij is bovendien elektrisch en dus klaar voor de toekomst. Helaas heeft Renault nog geen plannen om de e-Plein Air in productie te brengen, in tegenstelling tot de elektrische Renault Zoe die u bij ons kan leasen met 4% bijtelling.

Picknickmand achterop

De Renault e-Plein Air heeft een open koetswerk, geen deuren en een gezellige picknickmand achterop. Dit is geen auto dit je in de herfst of winter naar je werk meeneemt, maar het is wel de ultieme auto voor een zonnige vakantie. Zo’n auto waarmee je Zuid-Frankrijk gaat verkennen of gewoon een dagje over Nederlandse binnenwegen rondtoert.

Het model is duidelijk gebaseerd op de klassieke Plein Air uit 1968, die een cabriolet-uitvoering van de Renault 4 was. Toevallig is dat model nu retro genoeg dat de e-Plein Air er weer helemaal hip uitziet.

Elektrische aandrijving van de Renault Twizy

Groot verschil is dat de 845cc sterke viercilinder benzinemotor vervangen is door de aandrijflijn uit de Renault Twizy. Renault heeft nog geen technische specificaties gegeven voor de e-Plein Air. Maar als we de Twizy als vergelijkingsmateriaal gebruiken, zit er een 6,1 kWh-batterijpakket in die 7 of 12 kW vermogen heeft.

Renault e-Plein Air

Elektrisch leasen met 4% bijtelling bij ActivLease

Helaas hebben de Fransen nog geen plannen om de e-Plein Air in productie te brengen. Het is natuurlijk een zeer gespecialiseerd model maar daardoor is er ook nog amper elektrische concurrentie. Wil je toch deze zomer elektrisch rijden door het Franse landschap? Dat kan met de Tesla Model 3, KONA Electric, Kia e-Niro en nog veel meer betaalbare modellen die nu leverbaar zijn bij ons. Vraag een offerte aan bij ActivLease en profiteer dit jaar nog van de vriendelijke 4% bijtelling.

Bron: Zerauto

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe zomer is compleet met de Renault e-Plein Air