ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDit gaat de Kia e-Soul kosten

Dit gaat de Kia e-Soul kosten

29-06-2019
Dit gaat de Kia e-Soul kosten

De Kia e-Soul verschijnt begin 2020 en de Koreanen hebben inmiddels bekendgemaakt wat hun nieuwste elektrische model gaat kosten in Nederland. De e-Soul zal uitsluitend als elektrisch model geleverd worden en de vanafprijs start bij 42.995 euro. U krijgt de auto dan met DynamicLine uitrusting die standaard een 10,25 inch digitaal display met infotainmentsysteem in het interieur verwerkt. Topversie is de ExecutiveLine die met een bedrag van 44.995 euro nog luxer is en ook begin 2020 geleverd kan worden. Vraag onze vriendelijke medewerkers voor een vrijblijvende leaseofferte!

452 kilometer actieradius standaard

Standaard wordt de Kia e-Soul geleverd met een 64 kWh groot accupakket die een WLTP-actieradius van 452 kilometer garandeert. Qua vermogen kan de e-Soul met zijn nieuwe elektromotor 204 pk en 395 Nm produceren.

Meer Kia e-Soul uitvoeringen

Interessant is dat de internationale leveringslijst ook een e-Soul variant met 39,2 kWh accupakket meldt. Deze uitvoering heeft minder vermogen en een lagere actieradius: 136 pk, 395 Nm en circa 277 kilometer bereik. Het kan zijn dat deze variant Nederlands ook overslaat, net als de benzine uitvoering.

Lease snel uw Kia e-Soul!

Hebt u interesse in de ExecutiveLine Kia e-Soul? Dan kan u tevens een head-up display in de cockpit verwachten, inclusief een luxere afwerking in het interieur. De orderboeken zijn nu geopend en een proefrit kan vanaf deze week aangevraagd worden. Vraag uw Kia e-Soul leaseofferte bij ons aan en rijdt januari 2020 in uw nieuwe elektrische topauto. Er zijn plannen om de bijtelling voor elektrische leaseauto’s sneller te verhogen, dus u kan ook dit jaar een elektrische auto leasen en nog profiteren van de 4% bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit gaat de Kia e-Soul kosten