ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogDit is de Rivian R1T, een razendsnelle elektris...

Dit is de Rivian R1T, een razendsnelle elektrische pick-up met 640 km range

28-11-2018

Dit is de Rivian R1T, een razendsnelle elektrische pick-up met 640 km range

Het nieuwe automerk Rivian heeft zijn allereerste auto gepresenteerd en deze maakt meteen een geweldige indruk. Het betreft de Rivian R1T, een volledig elektrische pick-up die veelzijdigheid combineert met ongelooflijke specificaties. Bekijk het filmpje hieronder! De R1T komt vanaf eind 2020 op de markt en ActivLease kan niet wachten om hem te leveren. Als elektrische leaseintermediair hebben wij een grote voorraad elektrische auto’s waarvoor u een leaseofferte kunt aanvragen.

180 kWh batterij

Wie de cijfers bekijkt moet misschien even knipperen met zijn ogen, maar het gaat hier écht om een 2.670 kg zware pick-up. De R1T wordt geleverd met drie soorten batterijpakketten. Het basismodel heeft al een accucapaciteit van 105 kWh, de grootste telt maar liefst 180 kWh. Met die laatste is een actieradius haalbaar van omgerekend 640 kilometer! Opladen kan met 160kW, zodat u in een half uur grofweg 300 kilometer range kunt bijladen.

Rivian R1T

Vermogen

Rivian heeft een enorme hoeveelheid vermogen in de R1T gestopt. De aandrijving levert 200 pk naar elk wiel en daarmee trekt de vijfpersoons pick-up bliksemsnel op. De sterkste versie gaat van 0 naar 100 km/u in slechts drie seconden. Verder heeft de truck een topsnelheid van 200 km/u en een trekgewicht van 5.000 kg. Of we al deze specificaties daadwerkelijk terugzien in de productieversie is nog afwachten, maar indrukwekkend is het zeker.

Laadruimte

De R1T is supersnel, maar ook bijzonder praktisch. Onder de cabine heeft Rivian een speciale laadruimte gemaakt voor langwerpige vracht. De laaddeuren doen meteen dienst als handig opstapje voor de laadbak. Onder de ‘motorkap’ is ruimte voor 330 liter extra bagage. De mogelijkheden ziet u in onderstaand filmpje.

Elektrisch leasen doet u bij ActivLease!

Kort na de onthulling heeft Rivian zijn tweede elektrische auto getoond, de R1S. Deze 7-zits SUV staat op hetzelfde platform als de pick-up en belooft net zo snel en sterk te worden. Over Europese prijzen en leverdata van beide EV’s is nog niets bekend, maar wij houden het nauwlettend voor u in de gaten. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair met een grote voorraad elektrische auto’s.

Bron: Rivian.com

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit is de Rivian R1T, een razendsnelle elektris...