ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDit kosten de 8 must-have opties op de Porsche...

Dit kosten de 8 must-have opties op de Porsche Taycan

24-09-2019
Dit kosten de 8 must-have opties op de Porsche Taycan

De Porsche Taycan is een volledig elektrische sportauto en bovenal een échte Porsche. Daar hoort niet alleen een indrukwekkende performance bij, maar natuurlijk ook een rijke uitrusting. En voor wie een standaard Taycan niet genoeg is kan naar hartenlust een hele reeks opties aanvinken. ActivLease duikt in de configurator en zet de duurste en meest opvallende Porsche Taycan opties voor u op een rij.

 1. Porsche Electric Sport Sound – 529 euro

Niet de allerduurste, maar wel een heel opvallende optie. De Porsche Electric Sport Sound speelt een gesimuleerd motorgeluid af tijdens het rijden, op basis van hoe de auto presteert. Dat maakt de beleving bij het accelereren een stuk spannender dan normaal. In dit filmpje van Porsche is het Porsche Electric Sport Sound te horen.

 1. Nachtzichtassistent – 2.338 euro

Dit veiligheidssysteem helpt de bestuurder tijdens het rijden om fietsers, voetgangers en dieren te herkennen in het donker. De infraroodcamera op de auto pakt gevaren op die niet door de koplampen worden gezien en projecteert deze op het digitale scherm achter het stuur.

Porsche Taycan interieur

 1. Porsche InnoDrive inclusief Adaptive Cruise Assist – 3.243 euro

Porsche Innodrive is een assistentiesysteem dat voor meer rust en comfort zorgt. Zie het als een geavanceerde vorm van adaptive cruise control met file assistent. Dankzij verschillende sensoren ziet de auto ruim van tevoren wanneer het moet ingrijpen bij bepaalde navigatieroutes en verkeerssituaties en helpt op die manier ook nog energie te besparen.

 1. Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) – 3.457 euro

Een extra sportief afgesteld onderstel voor de Taycan. Dit systeem zorgt ervoor dat de auto beter op de weg ligt, sneller bochten kan nemen en meer comfort biedt op hoge snelheden. Kortom, meer rijplezier.

 1. Burmester High-End Surround Sound-System – 4.844 euro

Voor Porsche is audio extreem belangrijk. De Taycan is bijvoorbeeld de eerste auto met Apple Music en het merk biedt dit hoogwaardige audiosysteem van Burmester aan als optie. De set bestaat uit 13 speakers en een geïntegreerde 300 watt versterker, wat volgens de autobouwer geluid van studiokwaliteit biedt.

 1. SportDesign Pakket hoogglans zwart – 5.266 euro

Een exterieurpakket dat de Taycan een sportievere smoel geeft, met prominente zwart gespoten luchtinlaten, speciaal ontworpen zijbumpers en diffusor. Het pakket is ook verkrijgbaar op de Turbo S uitvoering, met carbon afwerking.

Porsche Taycan Turbo met 21 inch velgen

 1. Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) remzadels in zwart hoogglans – 7.163 euro

Bij een razendsnelle auto als de Porsche Taycan worden de remschijven natuurlijk flink aan het werk gezet. Porsche biedt voor een meerprijs deze remschijven aan van versterkt carbon fiber, met remzadels in hoogglans zwart. Nuttig én stijlvol!

 1. 21 inch Taycan Exclusive Design wiel met aeroblades carbon - 7.345 euro

Deze velgen zijn een maatje groter dan de standaard velgen en bovendien aerodynamisch geoptimaliseerd. Het design helpt bij het verminderen van het gewicht van de Taycan en komt daardoor ook de actieradius ten goede.

Het kan altijd gekker

Pakken we de rekenmachine erbij, dan tellen we in totaal 34.185 euro aan opties. Inclusief andere vaste kosten gaat onze Taycan voor 192.713 euro. Natuurlijk kan het altijd nog gekker! Als we alle mogelijke opties in de configurator aanvinken, waaronder een extra touchscreen voor de bijrijder, een warmtepomp om de actieradius te optimaliseren en een prachtig glazen panoramadak, komen we uit op een slordige 230.000 euro.

Ook zo onder de indruk van de Porsche Taycan? Bij ActivLease zijn we dat zeker en onze leaseadviseurs berekenen op aanvraag voor u een scherpe leaseofferte. Ook helpen zij u bij het samenstellen van de elektrische sportauto. En natuurlijk zijn wij dé intermediair voor het zakelijk leasen van alle andere Porsche modellen!

Lease acties voor de Porsche Taycan bij ActivLease

89kWh ev 300kW aut
Porsche Taycan
Binnenkort
89kWh ev 300kW aut
Netto bijtelling:
€ 657,-
Actieradius:
590 km
Leaseprijs:
€ 1.349,-
89kWh ev 4s 400kW aut
Porsche Taycan
Binnenkort
89kWh ev 4s 400kW aut
Netto bijtelling:
€ 791,-
Actieradius:
557 km
Leaseprijs:
€ 1.561,-
105kWh ev turbo 520kW aut
Porsche Taycan
Binnenkort
105kWh ev turbo 520kW aut
Netto bijtelling:
€ 1.172,-
Actieradius:
630 km
Leaseprijs:
€ 2.138,-
105kWh ev turbo s 570kW aut
Porsche Taycan
Onderweg naar NL
105kWh ev turbo s 570kW aut
Netto bijtelling:
€ 1.416,-
Actieradius:
630 km
Leaseprijs:
€ 2.568,-
Waarom ActivLease
 • Merk onafhankelijk leasen
 • Transparant
 • Altijd een alternatief
 • Altijd de beste deal
 • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit kosten de 8 must-have opties op de Porsche...