ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Zo ziet het Porsche Taycan interieur eruit

27-08-2019

Zo ziet het Porsche Taycan interieur eruit

Het dashboard van de Porsche Taycan was al onthuld als smakelijke amuse maar nu zet de fabrikant het voorgerecht neer: de rest van het interieur! Het volledige model wordt in september onthuld en het is nu al duidelijk dat er gemikt wordt op het Tesla-publiek. Kijk maar eens hoe luxe het Porsche Taycan interieur eruit gaat zien!

Het Porsche Taycan interieur

De cockpit krijgt een digitaal scherm waarop ook klassieke metertjes kunnen worden getoond voor de petrolheads. Schermfans kunnen echter ook genieten want een tweede en derde scherm zijn in het dashboard verwerkt. Het bovenste scherm bedient alles omtrent het infotainmentsysteem en het onderste scherm bestuurt de climate control, stoelverwarming en dergelijke. Inclusief haptic feedback zodat je des te accurater je instellingen kan beheren.

Porsche Taycan

Een vierde scherm

Maar wacht even want er komt nóg een scherm in de Porsche Taycan. Optioneel wordt een vierde scherm geleverd voor de bijrijdersstoel. Wat Porsche hierop allemaal gaat aanbieden, is nog niet bekend. Misschien gaan ze net als Tesla ook computergames beschikbaar maken?

Porsche Taycan

Luxe afwerking

Er is in ieder geval één vlak waarop de Porsche Taycan al wint van de Tesla Model S: de afwerking. Het materiaalgebruik is fenomenaal zoals we van Porsche gewend zijn. Ook plant de fabrikant een grote lijst aan opties, van sierlijsten en leersoorten tot opties om het dashboard verder uit te bouwen. De volgende interieurkleuren worden beschikbaar: Meranti Brown, Black-Limo Beige, Atacama Beige en Blackberry.

We verwachten de elektrische sportauto vanaf volgend jaar te kunnen leveren. De Porsche Taycan wordt officieel 4 september onthuld. Uiteraard kunt u dan meer informatie op ActivLease verwachten, maar u kan ook gerust een van onze vriendelijke medewerkers bellen voor een persoonlijke update. Voor vergelijkbare modellen kunnen zij ook een vrijblijvende leaseofferte voor u maken. Wist u dat u dit jaar nog kunt profiteren van 4% bijtelling als u een elektrische auto least?

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogZo ziet het Porsche Taycan interieur eruit