ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDít zijn alle uitvoeringen van de Volkswagen ID...

Dít zijn alle uitvoeringen van de Volkswagen ID.4

23-12-2020

Dít zijn alle uitvoeringen van de Volkswagen ID.4

Vanwege de enorme vraag en populariteit van de ID.4 voegt Volkswagen eerder dan gepland de nieuwe reguliere uitvoeringen aan het gamma toe. Hierdoor komt ook de vanafprijs lager te liggen. De aanvullende uitvoeringen van de ID.4 luisteren naar de namen Life, Business, Family, Tech en Max en worden begin volgend jaar geleverd. Wij nemen de verschillende ID.4 edities met u door. Vraag een offerte aan bij ActivLease om zo snel mogelijk in de Volkswagen ID.4 te kunnen stappen!

Uitgebreidere keuze aan kleuren en velgen

Al deze nieuwe uitvoeringen verschijnen naast de tijdelijke introductieversies 1st en 1st Max. Op de reguliere uitvoeringen biedt Volkswagen ook nieuwe kleuren aan om uit te kiezen in de configurator. Alle onderstaande uitvoeringen zijn standaard uitgerust met 19 inch velgen, die eveneens nieuw zijn. Optioneel kunt u nog kiezen voor de bekende 20 inch en 21 inch velgen.

Life

Aan de basis van het nieuwe gamma staat de ID.4 Life. Die is er vanaf €47.290, wat de vanafprijs van de ID.4 €50,- goedkoper maakt ten opzichte van de 1st Edition. Op de Life zit standaard LED verlichting, 10 inch multimediascherm, climate control in 2 zones en verwarming van stuur en voorstoelen.

Business

De Business uitvoering is er vanaf €51.240 en heeft alles van de Life, maar voegt hier aantrekkelijke opties voor zakelijke leaserijders aan toe. Denk hierbij aan Keyless Access, achteruitrijcamera en een met kunstleder afgewerkt interieur. Daarbij is de Business voorzien van adaptieve IQ-Light koplampen en LED achterlichten met animatie.

Family

Als u de ID.4 ook veel nodig heeft voor het gezin, zitten op de Family handige aanvullende extra’s. De climate control is in te stellen in 3 zones, met apart bedieningspaneel voor achterin. Proactieve inzittendenbescherming zorgt voor extra veiligheid voor alle passagiers. Wilt u graag een glazen panoramadak? Dan zit u met de Family (vanaf €52.440) goed, want voorheen was het panoramadak alleen beschikbaar op de duurdere 1st Max (€56.940).

Tech

Wilt u een ID.4 leasen die overladen is met technische snufjes? Op de Tech vinden we standaard het Augmented Reality head-up display. Een must voor een auto van de toekomst! Verder biedt de Tech onder andere Travel Assist, dat gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk maakt en een 12 inch touchscreen.

Max

Aan de top van alle uitvoeringen staat de ID.4 Max. Aanvullend op de Tech heeft de Max het Sport Pakket Plus met Dynamic Chassis Control. Wat ook de Max ook zeker de moeite waard maakt, is dat hij standaard is uitgerust met een warmtepomp. Dit systeem komt de actieradius verder ten goede bij koud weer in de winter!

Lease de Volkswagen ID.4 bij ActivLease

Optioneel kunt u bij elke ID.4 nog kiezen voor een trekhaak. Nu beschikken alle uitvoeringen over het 77 kWh accupakket, goed voor  maximaal 521 kilometer actieradius. Begin 2021 volgt onderaan het gamma nog het basismodel City met een 52 kWh accupakket, goed voor 340 kilometer actieradius. Wat ons betreft heeft de ID.4 alles om een hele succesvolle EV te worden. Bij ActivLease kunt u de ID.4 leasen tegen een scherp tarief. Als u er snel bij bent kunt u hem nog dit jaar leasen met slechts 8% bijtelling! Wij hebben slechts enkele exemplaren, dus neem contact op met onze medewerkers of vraag direct een vrijblijvende leaseofferte aan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDít zijn alle uitvoeringen van de Volkswagen ID...