ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Dit zijn de eerste details van de elektrische Renault Mégane!

11-06-2021

Dit zijn de eerste details van de elektrische Renault Mégane!

Renault heeft de eerste beelden en specificaties van hun nieuwe elektrische Mégane onthuld. Het populaire model krijgt niet alleen een uitstootvrije aandrijving, hij gaat ook de hoogte in en lijkt meer dan ooit op een crossover. Ondanks de camouflage krijgen we al een goed beeld van hoe de elektrische Renault Mégane gaat worden. Ook hebben de Fransen al wat rijgegevens meegestuurd, zoals het vermogen en de verwachte actieradius. Bekijk onze elektrische voorraad en vraag een vrijblijvende leaseofferte bij de vriendelijke ActivLease-medewerkers aan. Elektrisch leasen in 2021 is met slechts 12% bijtelling.

Eerste elektrische Renault in C-segment

De elektrische Renault Mégane is gebouwd op het gloednieuwe CMF-EV platform van het concern. Officieel gaat hij de Renault Mégane E-Tech Electric heten. Net als andere Europese autobouwers, zet Renault de komende jaren zwaar in op elektrische modellen. De Mégane is een grote nieuwe stap als de eerste elektrische Renault in het C-segment.

Veel vermogen in elektrische Renault Mégane

De specs zijn nog niet definitief, maar Renault onthult ze toch al. De Mégane E-Tech Electric heeft 217 pk in zijn elektromotor zitten en die wordt ondersteund door een accupakket van 60 kWh. Ondanks het hoge vermogen verwachten de Fransen alsnog een flinke maximale actieradius te kunnen realiseren: 450 kilometer. Natuurlijk moet de officiële WLTP-meting nog plaatsvinden zodra het definitieve productiemodel is goedgekeurd.

Over de productie gesproken, Renault houdt zijn lippen nog stijf op elkaar. De Mégane E-Tech Electric gaat eerst nog een flinke testperiode in. Zo’n 30 prototypes gaan in Frankrijk de openbare weg op de komende tijd, om alle oneffenheden glad te strijken.

Renault Mégane E-Tech Electric

Renault Mégane E-Tech Electric

Elektrische Renault Mégane leasen

Dat Renault echter nu al zo zelfverzekerd is van de Mégane E-Tech Electric, is absoluut een goed teken. U kunt de elektrische Mégane tijdens de lancering meteen leasen bij ActivLease, net als de andere Renault-modellen. Bekijk ook onze elektrische autovoorraad, want leasen in 2021 levert u de lage 12% bijtelling op. Een vrijblijvende leaseofferte is zo aangevraagd bij de vriendelijke medewerkers van ActivLease.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDit zijn de eerste details van de elektrische R...