ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Doek van nieuwe Mazda CX-5 getrokken. Leasen vanaf zomer 2017

18-11-2016

Doek van nieuwe Mazda CX-5 getrokken. Leasen vanaf zomer 2017

De Mazda CX-5 is het populairste model voor het Japanse merk, vandaar dat wij reikhalzend uitkeken naar de onthulling van de nieuwste versie. In Los Angeles op de autoshow is de crossover dan eindelijk verschenen. Hij is 5 millimeter korter dan zijn voorganger maar de motorkap lijkt langer. De carrosserie is stijver gemaakt en de uitrusting veel luxer. Een zichtbare verbetering voor de Mazda CX-5 die u zomer 2017 kan leasen bij ActivLease.

Kleine maar subtiele aanpassingen

Omdat de Mazda CX-5 in Nederland en veel andere landen zo herkenbaar is, zijn de aanpassingen in het design subtiel maar ook wel onderscheidend. De 5 millimeter kortere carrosserie lijkt weinig, de A-stijlen zijn 35 millimeter naar achter geplaatst zodat de motorkap groter lijkt en de CX-5 een agressievere eerste indruk maakt. De andere maten zijn niet aangepast, mede omdat de Mazda CX-5 op hetzelfde populaire platform is gebouwd. De kwaliteit van de materialen is volgens de Japanners verbeterd net als de wegligging. De wegligging wist Mazda te verbeteren door de carrosserie 16% stijver te maken. Ook heeft de Mazda CX-5 in de standaard uitrusting G-Vectoring Control. Dit systeem helpt mee om een beter bochtgedrag aan de auto te geven.

Mazda CX-5 2017

Meer in de uitrusting

Maar hoe staat het met de Mazda CX-5 uitrusting, een van de stokpaardjes van het Japanse merk? Die is ook zichtbaar verbeterd met alle assistentiesystemen die de 2016 Mazda range reeds kent. Ook een head up display ontbreekt niet onder de accessoires. Mazda heeft bij de CX-5 het middendeel met de versnellingspook verhoogt en meer ruimte gegeven voor alle bedieningsknoppen. Dit moet het rijgemak verbeteren.

De vermogens van de motoren die bij de Mazda CX-5 geleverd worden zijn nog niet bekend. Wel weten we al dat de Japanners drie viercilinders klaar hebben. Het startmodel komt met 2.0 liter benzinemotor en dan is er ook nog een 2.5 liter benzinemotor. De Mazda CX-5 kan ook met 2.2 liter dieselmotor geleverd worden. Four wheel drive is optioneel.

Mazda CX-5 2017

Mazda CX-5 leasen vanaf zomer 2017

De Mazda CX-5 zal in Nederland vanaf zomer 2017 geleverd worden maar u kan voor die tijd al een leaseofferte aanvragen bij ActivLease. Onze vriendelijke medewerkers houden u in de tussentijd op de hoogte als u dat wilt. Mazda zal het komende halfjaar nog veel meer onthullen over de Mazda CX-5. Hou ons nieuwskanaal in de gaten voor alle Mazda CX-5 lease details.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDoek van nieuwe Mazda CX-5 getrokken. Leasen va...