ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogEerste ondergrondse laadpaal voor elektrische a...

Eerste ondergrondse laadpaal voor elektrische auto's geplaatst in Rotterdam

30-04-2021

Eerste ondergrondse laadpaal voor elektrische auto's geplaatst in Rotterdam

Nederland heeft nu al een van de beste elektrische laadnetwerken ter wereld, vandaar dat we ook het perfecte land zijn om nieuwe laadtechnieken te proberen. De Streetplug is de nieuwste test en u kunt hem nu vinden in Rotterdam. Deze laadpaal is volledig ondergronds, dus u steekt zo de stekker in de straat! Interesse in elektrisch leasen? Dat is extra voordelig dit jaar dankzij diverse voordelen en ActivLease heeft zelfs 8% bijtelling elektrische modellen nog beperkt uit voorraad leverbaar.

Geen aantasting van het straatbeeld

De Streetplug is een compact laadpunt dat elektrische voertuigen met maximaal 22 kW kan opladen. Hij is al beschikbaar als een thuislaadoplossing, maar de Streetplug wordt nu ook getest als een openbaar laadpunt. Het grote voordeel van de Streetplug is dat hij vrijwel niets veranderd aan het straatbeeld; alle technologie zit ondergronds. U steekt de stekker van uw elektrische auto erin en u scant uw pas ook via de scanner op de grond.

Last Mile Solutions

“Bovendien moet er voor een traditionele laadpaal ook gegraven worden en zijn er installatietechnisch weinig verschillen”, noemt Eric van Voorden nog een voordeel. Hij is CEO van Last Mile Solutions dat de eerste Streetplug voor hun kantoor in Rotterdam heeft. Zij zijn tevens verantwoordelijk voor de afhandeling van de betalingen en dat alle laadpassen compatible zijn met de Streetplug.

Benieuwd hoe de Streetplug er in de praktijk uitziet? De fabrikant heeft een handige uitlegvideo die u hieronder kunt bekijken.

Laden via de grond

De test in Rotterdam is onder meer om te kijken hoe de Streetplug op alledaagse vuil en regen reageert. Blijft het laadpunt even effectief in Nederlandse weer? Ook is Last Mile Solutions benieuwd naar de reacties van elektrische autorijders, die moeten bukken om de stekker in de lader te steken en af te rekenen.

Elektrische auto leasen met 8% bijtelling

Als de resultaten positief zijn, gaat er gekeken worden naar meer locaties om de Streetplug in de grond te bouwen. Voor thuislaadoplossingen kunt u ook terecht bij ActivLease en wij hebben natuurlijk een uitgebreide voorraad elektrische auto’s van diverse merken. Met name de Volkswagen ID.3, Tesla Model 3 en de Volkswagen ID.4 zijn nu zeer populair. Wij hebben ze bovendien nog beperkt op voorraad met slechts 8% bijtelling. U kunt ook uw eigen elektrische auto samenstellen samen met onze vriendelijke medewerkers, die u een vrijblijvende leaseofferte kunnen sturen.

Bron: Last Mile Solutions

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEerste ondergrondse laadpaal voor elektrische a...