ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Eerste Volkswagen T-Cross teaserafbeelding

04-07-2018

Eerste Volkswagen T-Cross teaserafbeelding

Volkswagen gaat komende herfst de Volkswagen T-Cross onthullen. Deze kleine crossover moet de ruimte opvullen die onder de VW T-Roc beschikbaar is. De Duitsers tonen nu de eerste afbeelding van het nieuwe model. ActivLease is uw leaseintermediair voor alles omtrent Volkswagen. Laat u op de hoogte houden van de VW T-Cross via onze nieuwspagina en vraag later dit jaar een leaseofferte aan.

Volkswagen T-Cross achterkant

De Volkswagen T-Cross is het vijfde en kleinste model in de SUV-familie van Volkswagen. De getoonde teaserafbeelding van de achterkant en de video hieronder tonen aan dat de leaseauto een stoer en gespierd uiterlijk krijgt. Hij heeft wel wat weg van een kleinere T-Roc. Opvallend is de LED-verlichting achter, die over de gehele breedte is doorgetrokken.

Volkswagen T-Cross

MQB-platform

De VW T-Cross is 4.107 mm lang en staat op het modulaire MQB-platform, net als de Skoda Karoq en Seat Ateca. De intentie is dat de T-Cross meer biedt zonder dat leaserijders daar meer voor moeten betalen. Het platform komt met veel ruimtelijke mogelijkheden, zoals een verstelbare achterbank voor meer knie- of bagageruimte, en een groot aantal assistentiesystemen waaronder Front Assist en Lane Assist.

Volkswagen SUV leasen doet u voordelig bij ActivLease

De Volkswagen T-Cross zal in de herfst van dit jaar volledig getoond worden door Volkswagen. ActivLease is uw Volkswagen leaseintermediair en blijft al het nieuws uiteraard volgen. Niet lang na de introductie van de compacte SUV kan u een leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers. Wij hebben ook andere Volkswagen SUV modellen uit voorraad beschikbaar voor leasing, zoals de VW T-Roc, Tiguan en de nieuwe Touareg.

Bron: Volkswagen

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEerste Volkswagen T-Cross teaserafbeelding