ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische Jeep en Dodge Ram onthuld: lancerin...

Elektrische Jeep en Dodge Ram onthuld: lancering in 2023

Elektrische Jeep en Dodge Ram onthuld: lancering in 2023

Stellantis, het concern dat hier bekend is van Peugeot en Citroën, kennen de Amerikanen vooral van Jeep en Dodge. Geen verrassing dus dat ze daar de eerste elektrische modellen van deze merken hebben gepresenteerd. De eerste elektrische Jeep komt al in 2023 naar de VS. Wanneer de elektrische modellen naar Nederland komen is nog niet bekend, maar het bedrijf zegt in hun toekomstvisie wel elektrisch rijden volledig te omarmen. Elektrisch leasen is nu extra voordelig dus bekijk zeker onze autovoorraad en profiteer van de lage bijtelling.

Elektrische Jeep de nieuwe norm

De elektrische Jeep is onthuld samen met de eerste conceptfoto’s. Wat opvalt is dat het model in lijn loopt met de Jeep-modellen met traditionele aandrijving, zoals de Compass en Renegade. Daarmee wil Stellantis duidelijk maken dat elektrisch rijden de nieuwe norm aan het worden is.

De elektrische Jeep wordt op het STLA Small Platform gebouwd, wat waarschijnlijk betekent dat het accupakket rond de 82 kWh zal zijn. Het vermogen van de uitvoeringen ligt naar verwachting tussen de 100 en 250 pk en vierwielaandrijving is zeker ook mogelijk.

Jeep elektrisch

Meer elektrische Jeeps

Begin 2023 wordt de elektrische Jeep in de Verenigde Staten gelanceerd en een jaar later komt er nog een elektrische terreinwagen aan. Waarschijnlijk wordt dit het productiemodel van de conceptauto Wrangler Magneto Concept. Tevens is er een ‘Lifestyle Family SUV’ in ontwikkeling die rond dezelfde tijd naar de showrooms komt.

Elektrische Ram 1500

In de VS komt eveneens de elektrische Ram 1500 eraan in 2024. Die moet de strijd aangaan met de Ford F-150 Lightning. De extreem populaire Amerikaanse pick-up truck maakte al eerder de elektrische overstap.

Vanaf 2030 alleen nog elektrische auto’s

Stellantis heeft als plan om vanaf 2030 alleen nog elektrische modellen te verkopen in Europa. Vanaf 2038 moeten al hun bedrijfstakken zelfs volledig klimaatneutraal zijn. In totaal heeft Stellantis 75 elektrische modellen in de planning.

Elektrisch leasen bij ActivLease met lage bijtelling

Interesse om de eerste elektrische Jeep te leasen? ActivLease houdt u op de hoogte van nieuwe productinformatie en wanneer het model in Nederland geleverd wordt. Onze verwachting is vanaf 2023 en u kunt uw contactgegevens achterlaten zodat wij u nieuwe informatie kunnen doorgeven. Vraag onze vriendelijke medewerkers naar de details en de voordelen van elektrisch leasen. Bekijk ook onze andere elektrische modellen want dit jaar leasen levert u de lagere 16% bijtelling en andere fiscale voordelen op.

Over de auteur
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Jeep en Dodge Ram onthuld: lancerin...