ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Elektrische leasetopper! Opel Ampera-e actieradius 500 km

29-09-2016

Elektrische leasetopper! Opel Ampera-e actieradius 500 km

De Opel Ampera-e was al een buitengewoon interessante leaseauto voor de nabije toekomst, maar het Duitse bedrijf heeft de nieuwe EV nog interessanter gemaakt. Opel heeft bevestigd dat de Opel Ampera-e actieradius (volgens fabrieksopgave) 500 km kan halen! Eerder was dat nog minder toen Opel voor het eerst de plannen voor de Ampera-e prijsgaf. Een prettige verrassing voor ActivLease en tevens voor de leaserijders die de Opel Ampera-e gaan rijden in 2017. De Opel Ampera-e krijgt een officiële onthulling op de Autosalon van Parijs, die van 1 tot 16 oktober wordt gehouden.

Opel Ampera-e WLTP actieradius

Het is een knappe prestatie van Opel. De Ampera-e laat met een elektrische actieradius van 500 km de voornaamste concurrenten achter zich. Opel meldt in het persbericht ook de gegevens uit de praktijktest, die factoren zoals de omgeving, de weg en het weer meeneemt in de berekening. De Ampera-e is ondervonden aan de WLTP, de Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure. Een mondvol maar het betekent dat deze praktijktest wereldwijd erkent en toegepast wordt op nieuwe personenauto’s. Vanaf 2017 wordt hij ingevoerd als de standaard, niettemin heeft Opel de Ampera-e volgens de nieuwe criteria getest.

De praktijktest neemt naast de weg en weersomstandigheden de belading en het rijgedrag ook mee. Deze factoren kunnen de elektrische actieradius lager doen uitvallen, maar de WLTP-test duidt dat u gegarandeerd minstens 380 km kan rijden op een opgeladen accupakket.

Opel Ampera-e concept

Opel Ampera-e motor en topsnelheid

De Opel Ampera-e wordt een lekker ruime vijfpersoonsauto doordat het 440 kilo wegende accupakket onder de vloer is gemonteerd. De Ampera-e wordt uitgerust met een 204 pk krachtige elektromotor die een sprint kan trekken naar 50 kilometer per uur in 3,2 seconden. De topsnelheid van de totaal elektrische Ampera zal 150 kilometer per uur worden.

Opel Ampera-e leasen vanaf 2017

Opel geeft vanaf 1 oktober meer beelden en informatie vrij op de Autosalon van Parijs. Wilt u op de hoogte blijven van de Opel Ampera-e lease uitvoeringen en opties, schroom dan niet om contact op te nemen met ActivLease. U kunt de Opel Ampera-e medio 2017 leasen bij ActivLease, wat ook volgend jaar extra interessant is vanwege de 4% bijtelling voor auto’s met elektrische aandrijving. Meer Opel Ampera-e lease nieuws volgt.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische leasetopper! Opel Ampera-e actierad...