ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogElektrische Maserati Ghibli wordt binnenkort on...

Elektrische Maserati Ghibli wordt binnenkort onthuld?

31-01-2020

Elektrische Maserati Ghibli wordt binnenkort onthuld?

Op de Beijing Auto Show 2020 in april gaat het gebeuren: de Maserati Ghibli met stekker wordt dan onthuld! Althans dat beweren bronnen van Automotive News Europa. De superauto krijgt een volledig elektrische of (waarschijnlijker) een plug-in hybride uitvoering. Ook voor de Europese markt wordt deze ‘groene’ Maserati Ghibli klaargestoomd. Elektrische auto’s en plug-in hybrids zijn ook in 2020 bijzonder interessant om te leasen. Bekijk de grote ActivLease voorraad maar en u kunt zelfs nog elektrische auto’s leasen met 4% bijtelling!

Plug-in hybrid Maserati Ghibli

De anonieme bronnen van de autosite vertellen dat de elektrische Maserati Ghibli in Peking onthuld zal worden op 21 april. Hoogstwaarschijnlijk zal het gaan om een plug-in hybride zodat er alsnog een ronkende benzinemotor in de superauto past. Niet alleen zorgt dat voor en beter vermogen en actieradius, het maakt de auto ook interessanter voor de Europese markt, waar plug-in hybrids komen met diverse subsidies voor leaserijders.

Meer elektrische Maserati’s

Maar Maserati laat het daar niet bij. Naast de hybride Maserati Ghibli onthult de fabrikant later dit jaar het tweede elektrische model. Volgens bronnen gaat deze topper de Alfieri heten. Volledige elektrische modellen staan eveneens in de planning: in 2022 mogen we plaatsnemen in de Maserati GranTurismo en de GranCabrio.

Maserati Ghibli

Premium elektrische auto’s leasen bij ActivLease

Uiteraard hoeft u niet zolang te wachten op een fantastische elektrische auto. Nu al kunt u diverse premium elektrische auto’s leasen bij ActivLease. Van de Tesla Model S en Model 3 tot de Peugeot e-208, de Volvo XC40 en de Audi e-Tron. Stuk voor stuk topmodellen met een hoge actieradius én direct leverbaar bij ActivLease. Vraag onze vriendelijke medewerkers voor een vrijblijvende leaseofferte en profiteer van diverse fiscale voordelen op uw elektrische leaseauto!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogElektrische Maserati Ghibli wordt binnenkort on...