ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Fiat Ducato Electric krijgt een actieradius van 360 kilometer

12-07-2019

Fiat Ducato Electric krijgt een actieradius van 360 kilometer

De Fiat Ducato Electric is aangekondigd en de Italianen hebben meer informatie vrijgegeven over de bedrijfswagen. De eerste elektrisch aangedreven bedrijfswagen van Fiat wordt volgend jaar geleverd en gaat een milieuvriendelijke oplossing worden voor vervoer in de binnenstad. Een prima toevoeging aan het elektrische aanbod, vinden we bij ActivLease!

Fiat heeft verschillende batterij-opties gepland voor de nieuwe generatie Ducato. De Fiat Ducato Electric wordt door die diversiteit dan ook gemarket met de slogan ‘100 procent Ducato en 100 procent elektrisch’.

Verschillende Fiat Ducato Electric uitvoeringen

De accu’s zijn netjes weggewerkt in het onderstel van de bedrijfswagen, zodat de laadruimte even groot is als bij de brandstofuitvoeringen. De Ducato Electric komt dan ook in alle laadruimtegroottes en het maximale laadvermogen is 1.950 kilogram. Dat krijg je bij een 17 m3 grote laadruimte, maar het kan verkleind worden tot 10 m3. Uiteraard zullen alle varianten leverbaar voor leasing zijn bij ActivLease.

Hoge actieradius

Het vermogen en de koppel van de Ducato Electric zijn 90 kW (122 pk) en 280 Nm. Fiat heeft de Ducato Electric wel begrensd op 100 km/u omdat de bedrijfswagen echt geoptimaliseerd wordt gemaakt voor vervoer in de stad. Daarmee heeft de Ducato een indrukwekkende actieradius van 220 tot 360 kilometer op één lading. Diverse accu-opties staan gepland.

Fiat Ducato Electric bestellen bij ActivLease

ActivLease verwacht 2020 de Fiat Ducato Electric te kunnen leveren. Als expert in elektrisch leasen gaan wij verschillende uitvoeringen van de bedrijfswagen leveren om te leasen. Nu al hebben wij een grote voorraad personenauto’s met elektrische aandrijving die ook voor zakelijk gebruik kunnen worden ingezet. Lease elektrisch bij ActivLease dit jaar en profiteer van de lage 4% bijtelling.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFiat Ducato Electric krijgt een actieradius van...