ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogFiat investeert 5 miljard euro in productie ele...

Fiat investeert 5 miljard euro in productie elektrische Fiat 500

03-08-2019

Fiat investeert 5 miljard euro in productie elektrische Fiat 500

Ook Fiat gaat mee in de elektrische vaart der volkeren: de Italianen gaan tot 2021 5 miljard euro investeren in hun fabriek in Turijn. De complete productie wordt aangepast zodat daar vanaf 2020 de elektrische Fiat 500 kan worden gebouwd. Net als met de originele 500 verwachten de Italianen dat deze elektrische auto een revolutie gaat ontketenen. Wat voor nieuws brengt deze Fiat 500 dan naar het reeds uitgebreide en betaalbare aanbod elektrische auto’s dat ActivLease heeft? We leggen u uit waarom we alsnog heel erg enthousiast worden van de Fiat 500 plannen!

Fiat 4U

Fiat wil met de elektrische 500 niet alleen hun eigen range veranderen, ze willen het hele concept van een nieuwe auto kopen veranderen! Het model wordt sterk gebaseerd op de in maart onthulde Fiat Centoventi concept car - de auto op de afbeeldingen in deze blog. Dit model wordt in één uitvoering geleverd aan de dealer, en vanaf daar mag u zelf bepalen wat er nog aan wordt toegevoegd. Het Fiat 4U-programma noemen ze het.

Uw eigen unieke Fiat 500

De Italianen bereiden meerdere wieldoppen, bumpers, car wraps en zelfs daken voor. Wilt u een dak met zonnepanelen? De monteurs bouwen het op de elektrische Fiat 500. Toch een dak waar dakkoffer past? Geen probleem! Het interieur is niet anders: de bekleding kan worden uitgekozen inclusief hoeveel opbergkoffers u wilt en of er entertainmentscherm in het dashboard moet. De monteurs bij de dealer klikken het in de auto alsof het Lego-blokjes zijn.

Fiat Centoventi

500 kilometer actieradius

Diezelfde filosofie voert Fiat tevens door in de actieradius. Standaard bevat de Fiat 500 een accupakket dat u 100 kilometer ver brengt. De Italianen plannen 4 uitbreidingen die alleen in de 500 gebouwd kunnen worden en telkens 100 kilometer bereik toevoegen. De laatste past onder de stoel en brengt het totaal op zeer nette 500 kilometer gemiddeld. Extra ruimtebesparing hebben de Fiat-ontwerpers geregeld met een automatisch oprolbare laadstekker die vooraan de auto gemonteerd is.

Vanaf 2020 leverbaar in Nederland

Verwacht wordt dat de elektrische Fiat 500 in de tweede helft van 2020 naar Nederland komt. Meer informatie over Fiats elektrische revolutie leest u uiteraard hier op ActivLease. Voor betaalbare modellen die in aanmerking komen voor 4% bijtelling, hoeft u ook niet verder te kijken. Wij hebben modellen als de KONA Electric, Nissan Leaf en de Tesla Model 3 snel leverbaar en voor zeer voordelige maandtarieven. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze vriendelijke medewerkers en profiteer dit jaar nog van de vriendelijke bijtelling.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogFiat investeert 5 miljard euro in productie ele...